CELEBRITIES

Βρέθηκε το κρυφό Instagram προφίλ του Matt Damon - Τώρα ξέρετε ποιον πρέπει να ακολουθήσετε


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2021

Βρέθηκε το κρυφό Instagram προφίλ του Matt Damon - Τώρα ξέρετε ποιον πρέπει να ακολουθήσετε

Το ότι ο Matt Damon έχει κρυφό προφίλ στο Instagram, το γνωρίζαμε. Το ότι πήρε την ιδέα από τον Barack Obama και την Jennifer Aniston, επίσης το γνωρίζαμε – το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του. Αυτό που δε γνωρίζαμε, ήταν το όνομα του finsta.

Χρήστες του Twitter έψαξαν και βρήκαν το εν λόγω προφίλ. Δε φταίνε, εκείνος έδωσε πολλές πληροφορίες – μάλλον ήθελε να τον ψάξουμε. «Έχω 76 followers, έχω κάνει 40 αναρτήσεις από το 2013», είχε πει στο GQ και εξήγησε ότι χρησιμοποιεί τον λογαριασμό αυτόν για να δείχνει στους πραγματικούς του φίλους τη ζωή του. 

Με όνομα @odamnmatt (ναι, αναγραμματισμός του ονόματός του) έχει αρκετούς διάσημους followers, ανάμεσά τους ο Chris Hemsworth και ο Pedro Pascal.

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για την αδιαφορία του απέναντι στα υπόλοιπα social media.

«Νιώθω όλο και καλύτερα με αυτή μου την απόφαση, όσο περνάει ο καιρός. Καταλαβαίνω να θες να είσαι συνδεδεμένος με όλους στο Facebook, αλλά η ζωή μου είναι τόσο γεμάτη και είμαι συνδεδεμένος με τους ανθρώπους που πρέπει», είπε. «Όσο για το Twitter, απλώς δεν πιστεύω πως οι αντιδράσεις μου στα πράγματα θα έπρεπε να κάνουν τον γύρο του κόσμου».
 

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.