ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Oι Μaneskin πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Gucci


Μάρθα Κουμπάνη

10 Σεπτεμβρίου 2021

Oι Μaneskin πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια Gucci
Oι Μaneskin πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια Gucci

Toυς γνωρίσαμε με τη νίκη τους στη Eurovision όταν ταρακούνησαν όλη την Ευρώπη με το ροκ τραγούδι τους «Zitti E Buoni» και την ακόμα πιο ροκ εμφάνιση τους. Αυτό ήταν. Από εκείνη την στιγμή κιόλας τους ερωτευτήκαμε.

Ο λόγος για τους Maneskin, το αντισυμβατικό band που αποτελείται από τους Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi και Ethan Torchio οι οποίοι βρίσκονται στο απόγειο της δόξας τους και το απολαμβάνουν. 

Εμφανίζονται επι σκηνής με μίνι φούστες και BDSM εσώρουχα, φορούν δημιουργίες υψηλής ραπτικής και κoστούμια ιταλικών οίκων. Πριν λίγο καιρό μάλιστα φωτογραφήθηκαν για το Vanity Fair με αφορμή τον Pride Month. Στο εξώφυλλο φορούσαν Gucci.

 Τον Ιούλιο βρέθηκαν στο δημαρχείο της Ρώμης όπου παρέλαβαν το βραβείο Lupa Capitolina, δηλαδή την ύψιστη διάκριση της Ρώμης και εμφανίστηκαν φορώντας από πάνω ως κάτω Gucci, ενώ ο Damiano κρατούσε την εμβληματική Jackie bag.

jenny.gr

Ήταν θέμα χρόνου μέχρι ο γοητευτικός Damiano και η παρέα του να πρωταγωνιστήσουν στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci. O creative director Αlessandro Michele τους επέλεξε για τη νέα καμπάνια #GucciAria του ιταλικού κολοσσού και απλά δεν μπορούμε παρά να ουρλιάξουμε από ενθουσιασμό.

jenny.gr

Kαθισμένοι σε έναν χώρο με 70s ατμόσφαιρα,φορούν πολυτελή σύνολα, παντελόνια καμπάνα, faux γούνες, ζακάρ και πλούσιες δαντέλες ενώ κρατούν τα πιο iconic αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.