REAL LIFE WHO

Damiano David: O ροκ Ιταλός που γοήτευσε τις Ευρωπαίες και κέρδισε τη Εurovision 2021 με τους Maneskin


The Jennettes

23 Μαΐου 2021

Damiano David: O ροκ Ιταλός που γοήτευσε τις Ευρωπαίες και κέρδισε τη Εurovision 2021 με τους Maneskin
O γοητευτικός Ιταλός frontman που κέρδισε τη Εurovision 2021 με τους Maneskin

Η Ιταλία με τους Måneskin είναι η μεγάλη νικήτρια του 65ου διαγωνισμού της Eurovision, που διεξήχθη το Σάββατο στην Ολλανδία.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση των μελών του ιταλικού ποπ-ροκ συγκροτήματος με το κομμάτι "Zitti e Buoni",έκανε αίσθηση και τους χάρισε δίκαια τη νίκη.

Η Ιταλία αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί .Τα μέλη του συγκροτήματος (Damiano, Victoria, Thomas και Ethan) ίδρυσαν την μπάντα μόλις το 2015. Οι τέσσερις τους συνέδεσαν τις μουσικές τους επιρροές από ροκ, ραπ μέχρι ρέγκε και ποπ και δημιούργησαν τους Måneskin που σημαίνει “φεγγαροφώς” στα δανέζικα.

Το 2017 ήρθαν κατέκτησαν την 2η θέση στο X Factor της Ιταλίας, όμως το κομμάτι που τους έκανε γνωστούς ήταν το Morirò da Re.

Ο 22χρονος frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David κέρδισε την Ευρώπη και γοήτευσε τις Ευρωπαίες που σήμερα τον αποθεώνουν στα social media. To ταλέντο και η ενέργεια του στην σκηνή τον έκαναν να ξεχωρίσει και να χαρίσει στους Maneskin την πρωτιά.

Ο 22χρονος ροκάς θεωρείται sex symbol στη χώρα του και ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει. Και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει χαρίσει την καρδιά του στην γνωστή στην Ιταλία Influencer και μοντέλο, Giorgia Soleri, με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Το στιλ του, glam rock, από τα μαλλιά ως το μακιγιάζ του, ο νεαρός εντυπωσιάζει στις φωτογραφίες που μοιράζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε ακόμη:Τα τατουάζ των celebrities