CELEBRITIES

Family business: Δείτε τον Ben Affleck να παίζει σε διαφήμιση με τη μαμά της JLo


The Jennettes

31 Αυγούστου 2021

Family business: Δείτε τον Ben Affleck να παίζει σε διαφήμιση με τη μαμά της JLo
Family business: Δείτε τον Ben Affleck να παίζει σε διαφήμιση με τη μαμά της JLo

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι το πλέον αγαπημένο ζευγάρι των media και όχι άδικα. Κάθε εβδομάδα μαθαίνουμε τα νέα τους και όλα δείχνουν ότι η σχέση τους τρέχει με γοργούς ρυθμούς.Το ζευγάρι που διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, περνούν πολύ χρόνο τόσο μαζί όσο όμως και τα μέλη των οικογενειών τους. 

Και ενώ αναζητούν νέο σπίτι που θα μείνουν επιτέλους μαζί, ο Ben δεν σταματά να εργάζεται και μάλιστα πρόσφατα δημοσιεύτηκε ένα διαφημιστικό που παίζει και η μητέρα της Lopez, Lupe και το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό! Η μέλλουσα πεθερά του φαίνεται να διαθέτει πολύ χιούμορ και μας το δείχνει μέσα σε μερικά λεπτά.

Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στη νέα διαφήμιση που σκηνοθέτησε για μια εφαρμογή στοιχημάτων. "'Ελα Lupe, μπορείς να το κάνεις, κορίτσι μου” λέει στον εαυτό της ενώ παίζει τυχερά παιχνίδια. 

Πριν από λίγους μήνες, οι φωτογράφοι είχαν απαθανατίσει τον Affleck και την Lupe στα γυρίσματα του βίντεο στο Las Vegas. Tότε κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φήμες για την επανασύνδεση του ζευγαριού που λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκαν!

 

Δείτε το video:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=77&v=IFr0PpY5opo&feature=emb_title

 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.