CELEBRITIES

«Δεν ξέρεις τον μπαμπά του κυρία μου;»: Η αμήχανη στιγμή που ρεπόρτερ του Met gala δεν ήξερε ποιος είναι ο Brooklyn Beckham


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2021

Brooklyn Beckham
Η αμήχανη στιγμή που είσαι ο Brooklyn Beckham, έχεις πάρει πρόσκληση για το Met gala, αλλά η ρεπόρτερ φαίνεται να μην ξέρει ποιος είσαι. 

Η αμήχανη στιγμή που είσαι ο Brooklyn Beckham, έχεις πάρει πρόσκληση για το Met gala, αλλά η ρεπόρτερ φαίνεται να μην ξέρει ποιος είσαι. 

Ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham βρέθηκε στο σημαντικότερο event μόδας συνοδευόμενος από την αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz. Στο τέλος των διάσημων σκαλοπατιών, η Keke Palmer ως ρεπόρτερ περίμενε τους A-listers προκειμένου να τους αποσπάσει κάποιες δηλώσεις. Όταν το ζευγάρι ανέβηκε τα εμβληματικά σκαλιά, η Palmer φάνηκε να μην γνωρίζει ποιος ήταν ο 22χρονος, ρωτώντας τον από που είναι. 

Η συνομιλία ξεκίνησε με την Palmer να τους ρωτά τι σήμαινε το θέμα της εκδήλωσης, «In America: A Lexicon of Fashion», για αυτούς, με την Peltz να απαντά, «Λοιπόν, προσπαθώ να τον κάνω Αμερικανό αυτή τη στιγμή, δεν θέλω να γυρίσει πίσω». Η απάντηση ώθησε την Palmer να κατευθύνει το μικρόφωνο προς τον Beckham και να ρωτήσει, «Από πού είσαι;», με τον Brooklyn να απαντά, «Είμαι από το Λονδίνο».

Η Palmer δεν πτοήθηκε και συνέχισε, «Ω από το Λονδίνο. Σε έχουμε εδώ λοιπόν για λίγο, όχι για πολύ;», με τον Beckham να εξηγεί ότι αυτός και η Peltz «ζουν στο Λος Άντζελες».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η συνέντευξη πυροδότησε μια σειρά από διασκεδαστικές απαντήσεις από τους θεατές, με πολλούς να εικάζουν ότι η Palmer  όντως δεν ήξερε ποιος ήταν ο Brooklyn Beckham.

«Ότι η Keke δεν ξέρει ποιος είναι ο Brooklyn Beckham στο κόκκινο χαλί του Met με σκοτώνει», έγραψε κάποιος στο Twitter.

«Η Keke ρωτάει από πού είναι ο Brooklyn BΕCKHAM, δεν ξέρεις τον μπαμπά του κυρία μου;», σχολίασε κάποιος άλλος. 

«Η Keke Palmer που ρωτάει από πού είναι ο Brooklyn Beckham είναι το πιο αμερικάνικο πράγμα αυτού του Met Gala μέχρι τώρα», αστειεύτηκε κάποιος άλλος.

Για την εκδήλωση, τόσο ο Beckham όσο και η Peltz φόρεσαν Valentino, με την star του «Holidate» να επιλέγει ένα ροζ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μακριά παστέλ-ροζ γάντια.

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: Getty images

Δείτε ακόμη: Ο Brooklyn Beckham αναλαμβάνει το Instagram της Vogue China

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.