CELEBRITIES

Το βίντεο που πρέπει να δείτε: Όταν ο άγνωστος Idris Elba πήγαινε να δει τον James Bond και δεν είχε ιδέα τι τον περίμενε


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2021

Το βίντεο που πρέπει να δείτε: Όταν ο άγνωστος Idris Elba πήγαινε να δει τον James Bond και δεν είχε ιδέα τι τον περίμενε

Όλοι θέλουμε να δούμε τον Idris Elba στον ρόλο του James Bond και φαίνεται πως, τελικά, μάλλον η σχέση του με τον 007 είναι καρμική. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνει ένα βίντεο από το 1995.

Βλέπουμε τον 23χρονο Idris Elba να δίνει την πρώτη του συνέντευξη, πριν ακόμη γίνει γνωστός, έξω από έναν κινηματογράφο στην Αγγλία. Ήταν η πρεμιέρα της ταινίας Golden Eye, όταν ο Pierce Brosnan υποδύθηκε τον θρυλικό πράκτορα για πρώτη φορά. 

Αρκετοί θεατές είπαν τη γνώμη τους για το έργο, όμως η έκπληξη βρισκόταν στο τέλος. «Είναι πολύ καλός», είπε ο Alba για τον Brosnan. «Είναι χαρισματικός. Είναι ωραίος. Είναι γυμνασμένος και δυνατός και μπλα μπλα μπλα. Είναι μία χαρά».

Tα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αυτή, είναι φανταστικά.

Οι θαυμαστές του ηθοποιού – μαζί τους κι εμείς – θέλουμε να τον δούμε στο ρόλο του επόμενου James Bond. «Ξέρω πως οι σχετικές φήμες με κυνηγάνε από πάντα», είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του. «Ακούστε, η καημένη η μαμά μου μού λέει ότι μία μέρα θα τον πάρω το ρόλο – “Μαμά, είμαι καλά. Έχω τον Luther”, της λέω».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idris Elba (@idriselba)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.