CELEBRITIES

Όσο η Kim ζει νέο έρωτα, ο Kanye West λέει πως ο Θεός θα την φέρει πάλι κοντά του


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2021

Όσο η Kim ζει νέο έρωτα, ο Kanye West λέει πως ο Θεός θα την φέρει πάλι κοντά του
Kanye West: «Έκανα λάθη. Θέλω την σύζυγό μου πίσω»

H ανακοίνωση του χωρισμού της Kim Kardashian και του Kanye West έγινε επίσημα πριν από 9 μήνες και όλο αυτό το χρονικό διάστημα η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν σταματήσει να απασχολούν το mediaμε τη σχέση τους.

Μετά τον χωρισμό του από την Kim Kardashian στις αρχές του 2021, μετά τις φήμες για σχέση με την Irina Shayk, αλλά και την παραδοχή του ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, ο Kanye West φαίνεται μετανιωμένος και θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του και στην οικογένειά του.

Ο Kanye West αποφάσισε τώρα ότι θέλει πίσω την πρώην σύζυγό του. Ο ράπερ μάλιστα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Mission's Annual Thanksgiving στο Los Angeles πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για την οικογένειά του, τα λάθη που έκανε στο παρελθόν και ζήτησε την βοήθεια του Θεού για να τα ξαναβρεί με την Kim.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που ο Θεός θέλει είναι να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να λυτρωθούμε σε όλες μας τις σχέσεις. Έκανα λάθη. Έκανα δημόσια πράγματα που δεν είναι αποδεκτά σε έναν γάμο, αλλά αυτή την στιγμή, τώρα, είμαι εδώ για να αλλάξω την αφήγηση των γεγονότων».

«Είμαι ο Θεός της οικογένειάς μου. Αν ο εχθρός μπορεί να χωρίσει τους Kimye, θα υπάρξουν εκατομμύρια οικογένειες που θα νιώθουν ότι ο χωρισμός είναι oκ, αλλά όταν ο Θεός φέρει κοντά τους Kimye, θα υπάρξουν οικογένειες που θα επηρεαστούν και θα δουν πως ένας χωρισμός μπορεί να ξεπεραστεί και πως μια οικογένεια μπορεί να ενωθεί ξανά» δήλωσε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Όλα δείχνουν ότι ο Kanye δεν πήρε και τόσο καλά τη νέα σχέση της Kim με τον Pete Davidson. Στο επόμενο επεισόδιο θα μάθουμε αν η Kim συγκινήθηκε από τη δημόσια εξομολόγηση αγάπης του πρώην συζύγου της.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS