CELEBRITIES

Ο νέος σύντροφος της Kim Kardashian είναι ο μεγαλύτερος heartbreaker του Hollywood


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2021

Ο νέος σύντροφος της Kim Kardashian είναι ο μεγαλύτερος heartbreaker του Hollywood

Αν βλέπατε φωτογραφία δύο ανθρώπων να κρατιούνται χέρι – χέρι στο λούνα παρκ, δε θα πιστεύατε πως είχαν σχέση; Αυτό σκεφτήκαμε κι εμείς, μαζί με όλο το Internet, όταν είδαμε την Kim Kardashian να έχει βγει ραντεβού με τον Pete Davidson.

Γνωρίστηκαν στο Saturday Night Live, όταν εκείνη το παρουσίασε για πρώτη φορά. Μαζί τους, ήταν η αδελφή της, Kourtney Kardashian, και ο αρραβωνιαστικός της, Travis Barker. Double date; Πολύ πιθανό.

Πηγές, βέβαια, αναφέρουν στο People ότι «απλώς κινούνται στον ίδιο κύκλο, οπότε θα περνούν χρόνο μαζί ανά καιρούς. Είναι μόνο φίλοι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kkwlive

Στο SNL, η επιχειρηματίας και ο κωμικός γύρισαν βίντεο ως Αλαντίν και Γιασμίν – φιλήθηκαν, μάλιστα, έστω και για πλάκα.

Η Kim Kardashian φαίνεται πως, μετά τον χωρισμό της από τον Kanye West, ζει την καλύτερη ζωή της. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2012, ενώ παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά στη Φλωρεντία. Το 2020, εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Διατηρούν, ωστόσο, τις καλές τους σχέσεις και βάζουν πάνω απ’ όλα τα παιδιά τους: Τη North, τον Saint, τη Chicago και τον Psalm.

Όσο για τον Davidson; Μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό χάρη στον αρραβώνα του με την Ariana Grande, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους κωμικούς της γενιάς του. Στο παρελθόν, είχε σχέση με τις Cazzie David, Kate Beckinsale, Margaret Qualley, Kaia Gerber και Phoebe Dynevor.

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.