ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H συνεργασία FENDI x SKIMS είναι γεγονός - Η Kim Kardashian η «Brand Ιnnovator» της χρονιάς


Μάρθα Κουμπάνη

26 Οκτωβρίου 2021

H συνεργασία FENDI x SKIMS είναι γεγονός - Η Kim Kardashian η «Brand Ιnnovator» της χρονιάς
H συνεργασία Fendi x Skims είναι γεγονός - Η Kim Kardashian η «Ιnnovator» της χρονιάς

Η συνεργασία Fendi x Skims είναι γεγονός.

Οι εικόνες της capsule collection διέρευσαν στο Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα και την Δευτέρα η ίδια η Kim Kardashian επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από ένα post στον προωπικό της λογασριασμό στο Instragram. 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής των γυναικείων συλλογών Fendi haute couture, ready to wear και γούνας Kim Jones και η Kardashian West ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια ολοκληρωμένη συλλογή που καλύπτει τα πάντα, από ρούχα και εσώρουχα μέχρι μαγιό και outwear.


Περιλαμβάνει μια σειρά από αισθησιακά κομμάτια που ενισχύουν το σώμα, όπως τοπ και tank dresses, see through σουτιέν και κάλτσες, καθώς και ολόσωμα μαγιό και puffer jacketss. Τα περισσότερα κομμάτια είναι διακοσμημένα με τα λογότυπα και των δύο εταιρειών και διατίθενται σε αποχρώσεις όπως μαύρο, military green, fuchsia και nudes.

Στην καμπάνια που φωτογράφησε ο Steven Meisel πρωταγωνιστεί η Kardashian West, δίπλα στα μοντέλα Precious Lee, Tianna St. Louis, Jessie Li και Grace Valentine.

Οι φήμες για πιθανή συνεργασία Fendi και Skims εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο νωρίτερα φέτος, όταν η Kardashian West επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Palazzo della Civiltà Italiana στη Ρώμη, αφήνοντας τους θαυμαστές και τα tabloids να αναρωτιούνται.

 

Ενισχύθηκαν στα μέσα Οκτωβρίου όταν ο λογαριασμός Instagram @connie_personal_shopping, μια shopper με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τη συλλογή στα IG Storier, τα οποία στη συνέχεια αφαιρέθηκαν.

Ο Βρετανός σχεδιαστής είναι υπέρ των συνεργασιών. Συνεργάστηκε με τους Louis Vuitton και Supreme και εκτόξευσε τα streetwear. Επίσης, έχει κάνει τις συνεργασίες του αναπόσπαστο μέρος της θητείας του στον Dior Men, με καλλιτέχνες όπως οι Kaws, Daniel Arsham και Peter Doig και τον ράπερ Travis Scott τον οποίο επιστράτευσε για τη συλλογή της άνοιξης του 2022 τον περασμένο Ιούνιο.

Από τότε που ανέλαβε τη δημιουργική ηγεσία στη Fendi, ο Jones υπήρξε μια αναζωογονητική δύναμη για την εικόνα του οίκου. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, ο Jones και η Donatella Versace έκαναν μια δημιουργική ανταλλαγή συλλογών pre-fall 2022 που ονομάστηκε «Fendace» και παρουσιάστηκε σε ένα show από διάσημες stars και μοντέλα..

 

Στην προ-Jones εποχή, η Fendi συνεργάστηκε με τη Nicki Minaj σε μια capsule συλλογή το 2019, η οποία περιελάμβανε rtw, υποδήματα, αξεσουάρ και τσάντες.

Η Kardashian West κυκλοφόρησε την εταιρεία εσωρούχων shapewear το φθινόπωρο του 2019.Μόλις δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία των SKIMS, η Kim Kardashian West αναγνωρίζεται για την επιτυχία της μάρκας της.

Το περιοδικό WSJ. διοργανώνει τα ετήσια βραβεία Innovator την 1η Νοεμβρίου και ανακήρυξε την Kardashian West, την brand innovator του 2021, αναγνωρισμένη για την ανάδειξ των SKIMS σε μια επωνυμία αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Στη συνοδευτική συνέντευξη η σταρ του ριάλιτι αποκαλύπτει επίσης μια επερχόμενη συνεργασία του SKIMs με τη Fendi.

Η West - η πρώτη από τις οκτώ τιμώμενες που αποκαλύφθηκαν - παραδέχεται ότι μέρος της επιτυχίας της είναι αποτέλεσμα της τάσης της προς την εργασιομανία, την οποία όπως λέει κληρονόμησε από τον μπαμπά της, Robert Kardashian Sr. Ωστόσο, η μαμά τεσσάρων παιδιών δεν φαντάζεται τον εαυτό της να χαλαρώνει ποτέ. «Νομίζω ότι θα νιώθω πάντα καλά όταν εργάζομαι».

Στην πραγματικότητα, αναγνωρίζει ότι κάποιοι περιμένουν ότι θα αναλάβει τη σκυτάλη όταν τελικά η μαμά Kris Jenner αποσυρθεί από τη διαχείριση των επιχειρηματικών συμφωνιών της οικογένειας. Η Kardashian West λέει ότι έχει ήδη εμπλακεί στις περισσότερες διαπραγματεύσεις.

«Έχουμε μιλήσει γι 'αυτό. Θα συγκέντρωνα μια ομάδα ανθρώπων για να αναλάβει", λέει η Kardashian West. «Ελπίζω να μην συμβεί σύντομα γιατί είμαι πολύ απασχολημένη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.