ΣΤΙΛ RUNWAYS

Fendance: Η απρόσμενη συνεργασία των οίκων Versace και Fendi είχε την λάμψη των μεγαλύτερων αστέρων


Μάρθα Κουμπάνη

27 Σεπτεμβρίου 2021

Fendance: Η απρόσμενη συνεργασία των οίκων Versace και Fendi είχε την λάμψη των μεγαλύτερων αστέρων
Fendance: Η συνεργασία των οίκων Versace και Fendi είχε την λάμψη των μεγαλύτεων αστέρων

«Παρακαλώ ελάτε μαζί μου για να βιώσετε μια μοναδική δημιουργική εμπειρία», έγραψε η Donatella Versace την τελευταία μέρα των shows Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 στο Μιλάνο με μία συλλογή Pre Fall 2022. Η Donatella συνεργάστηκε με τους δημιουργικούς διευθυντές τoy oίκου Fendi, Kim Jones και Silvia Venturini Fendi, με έμπνευση την κληρονομιά των δύο iconic οίκων Versace και Fendi.

Απότέλεσμα; Μία μοναδική συνεργασία, ή καλύτερα ανταλλαγή. Αυτό ακριβώς ήταν το The Swap, μια ανταλλαγή σχεδίων όπου οι σχεδιαστές αντάλλαξαν ρόλους τους για να σχεδιάσουν looks ο ένας για τον άλλον. Το «VERSACE BY FENDI» ήταν αφιερωμένο στα '90s, ενώ το «FENDI BY VERSACE» είχε έντονα punk rock στοιχεία.

Το «VERSACE BY FENDI» είχε πολύ χρυσό, πολυτελείς υφές και μοτίβα και κοσμήματα που ένωσαν τα δύο λογότυπα. Το «FENDI BY VERSACE» περιελάμβανε μια σειρά από καμπαρντίνες,oversized τσάντες, ζώνες με αγκράφα, mini φούστες και clutches.

To πιο εντυπωσιακό όμως ήταν το cast των μοντέλων που είχε την λάμψη των μεγαλύτερων αστέρων.

Η Naomi Campbell,Kate Moss, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Dua Lipa και πολλές ακόμα διάσημες stars της πασαρέλας περάτησαν στο show πουσέσκασε σαν βόμβα. Πρόκειται για έκπληξη καθώς είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται δύο brands διαφορετικών μητρικών εταιρειών, καθώς ο οίκος Versace ανήκει στην Capri Holdings ενώ η Fendi στην LVMH.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.