ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Fashion alert: Ο Kim Jones και η Kim Kardashian West θα συνεργαστούν για τον Fendi


Μάρθα Κουμπάνη

15 Οκτωβρίου 2021

Fashion alert: Ο Kim Jones και η Kim Kardashian West θα συνεργαστούν για τον Fendi
Κim στο τετράγωνο: Ο Kim Jones και η Kim Kardashian West θα συνεργαστούν για τον Fendi

Ο Kim Jones και η Kim Kardashian West φαίνεται πως κάτι ετοιμάζουν για τον οίκο Fendi σύμφωνα με το WWD.

Σύμφωνα με εικόνες που διέρρευσαν στο Instagram, ο πολυτελής οίκος που εδρεύει στη Ρώμη σχεδιάζει μια συνεργασία με τη μάρκα ενδυμάτων Skims της Kardashian West, η οποία φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει κάπου τον επόμενο μήνα.

Ο λογαριασμός Instagram @connie_personal_shopping, μιας στιλίστριας με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με μίντι και μίνι body-con φορέματα στα Instagram Stories καθώς και ένα λευκό cropped top και pencil skirt, όλα με τα λογότυπα και των δύο εταιρειών. και κατασκευασμένa από ελαστικό πλεκτό ύφασμα.

Οι εικόνες -που συνοδεύονταν από λεζάντες που υποδηλώνουν την κυκλοφορία της συλλογής τον Νοέμβριο, για την οποία η στιλίστρια είπε ότι έπαιρνε προπαραγγελίες- στη συνέχεια αφαιρέθηκαν.

Οι εκπρόσωποι της Fendi και της Skims δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα μέχρι στιγμής.

Οι φήμες για μια πιθανή συνεργασία Fendi και Skims εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο νωρίτερα φέτος, όταν η Kardashian West επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Palazzo della Civiltà Italiana στη Ρώμη, αφήνοντας τους θαυμαστές και tabloids να αναρωτιούνται.

Ο Βρετανός σχεδιαστής, ο οποίος είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της υψηλής ραπτικής, των έτοιμων ενδυμάτων και των γούνινων συλλογών της Fendi για γυναίκες, ήταν ο εγκέφαλος της συνεργασίας μεταξύ της Louis Vuitton και της Supreme και εκτόξευσε τα ρούχα του δρόμου στο παγκόσμιο πολυτελές ραντάρ. Έχει κάνει επίσης τις συνεργασίες αναπόσπαστο μέρος της θητείας του στον Dior Men, ενώνοντας καλλιτέχνες όπως οι Kaws, Daniel Arsham και Peter Doig, πριν συνεργαστεί με τον ράπερ Travis Scott για την άνοιξη του 2022 τον περασμένο Ιούνιο.

Από τότε που ανέλαβε τον Fendi, ο Jones θέλει να αναζωογονήσει την εικόνα του πολυτελούς οίκου.

Η συνεργασία με το Skims της Kardashian West θα έρθει μετά την πρόσφατη δημιουργική ανταλλαγή "Fendace" μεταξύ του Fendι και της Donatella Versace για το φθινόπωρο του 2022, που παρουσιάστηκε με ένα φαντασμαγορικό show στο τέλος της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

Στην εποχή πριν τον Jones, η Fendi συνεργάστηκε με τη Nicki Minaj σε μια capsule συλλογή το 2019, η οποία περιελάμβανε ready to wear, υποδήματα, αξεσουάρ και τσάντες.

Η Kardashian West δημιούργησε την εταιρεία εσώρουχων και shapewear το φθινόπωρο του 2019 και έκτοτε έχει επεκταθεί, βγαίνοντας στο λιανικό εμπόριο.

Νωρίτερα φέτος η μεγιστάνας είπε στο WWD ότι σχεδιάζει την έναρξη μιας ανδρικής σειράς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.