CELEBRITIES

«Ποιος ζει έτσι;»: Η κόρη της Kim Kardashian, North, είναι έξαλλη με τη διακόσμηση του σπιτιού της


The Jennettes

14 Οκτωβρίου 2021

«Ποιος ζει έτσι;»: Η κόρη της Kim Kardashian, North, είναι έξαλλη με τη διακόσμηση του σπιτιού της

Η North West λατρεύει να «τρολάρει» τη μαμά της και μας αρέσει αυτό. Όταν δεν κοροϊδεύει τη φωνή της «influencer» Kim («Γιατί μιλάς διαφορετικά;»), ή προσποιείται ότι της αρέσει η Olivia Rodrigo («Δεν την ακούς ποτέ!»), έρχεται να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της με την «άσχημη» διακόσμηση του σπιτιού της μαμάς της.

Το 8χρονο κορίτσι δεν είναι λάτρης του μινιμαλισμού που κυριαρχεί στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, με τους τοίχους και τα έπιπλα σε nude αποχρώσεις, χωρίς έπιπλα (το οποίο έχει περιγραφτεί και ως «φουτουριστικό βελγικό μοναστήρι»). Κατά τη διάρκεια του «Εξομολογήσεις της μαμάς» στο The Ellen DeGeneres Show, η Kim αποκάλυψε ότι «κάθε φορά που διαφωνώ με την κόρη μου North, νομίζει ότι βρίσκει το κουμπί μου και λέει: "το σπίτι είναι τόσο άσχημο. Είναι όλα λευκά. Ποιος ζει έτσι;"».

Το κτήμα στο Hidden Hills της Καλιφόρνια, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, μοιάζει με μια τοποθεσία για γυρίσματα μόδας και όχι με ένα σπίτι τεσσάρων παιδιών, με τους τοίχους σε χρώμα υπόλευκο και την απουσία αντικειμένων. 

jenny.gr

Το σπίτι σχεδιάστηκε τόσο από την Kim όσο και από τον Kanye, με τη βοήθεια του σχεδιαστή Axel Vervoordt στην επίπλωση. «Απλώς νομίζει ότι θα με τσαντίσει (λέγοντας αυτά τα πράγματα)», είπε η Kim στην Ellen για την κόρη της. «Και είναι κάπως κακό, γιατί μου αρέσει το σπίτι μου».

Ενώ το σπίτι φαίνεται να είναι λειτουργικό, η Kim ήταν εκείνη που συνέβαλλε σε αυτό κατά την διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού τους, όπως αποκάλυψε στο Architectural Digest πέρυσι: «Ο Kanye θα έφερνε τις πιο πρωτοπωριακές ιδέες και εγώ θα έλεγα, "αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Χρειαζόμαστε συρτάρια!". Ήμουν η φωνή της λειτουργικότητας».

Η Κim αποκάλυψε πρόσφατα ότι η North είναι τώρα ένα «goth κορίτσι», οπότε φανταζόμαστε ότι το υπνοδωμάτιό της - σε αντίθεση με το υπόλοιπο σπίτι της Καρντάσιαν Γουέστ - είναι βαμμένο μαύρο, οι κουρτίνες είναι καλά κλειστές, με αφίσες του Black Sabbath που κοσμούν τους τοίχους.

Εν τω μεταξύ, ο Kanye πουλάει το ράντσο του στο Wyoming για 11 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πρόσφατα αγόρασε ένα σπίτι 57 εκατομμυρίων δολαρίων, σχεδιασμένο από τον Tadao Ando στο Μαλιμπού. Ευτυχώς για την Νορθ, λέγεται ότι η Kim θα κρατήσει το σπίτι στο Hidden Hills μετά από το διαζύγιο του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.