Η Viola Davis μιμήθηκε μια γνωστή έκφραση της Michelle Obama για να την υποδυθεί στο The First Lady

Instagram @violadavis

Η ηθοποιός προσπάθησε να μιμηθεί όσο καλύτερα μπορούσε την πρώην Πρώτη Κυρία και τα κατάφερε

Η Viola Davis υποδύεται τη Michelle Obama στη σειρά The First Lady, η οποία περιστρέφεται γύρω από τις ιστορίες τριών Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ – πρωταγωνιστούν επίσης η Michelle Pfeiffer ως Betty Ford και η Gillian Anderson ως Eleanor Roosevelt – και, φυσικά, η ερμηνεία και το ταλέντο της βρίσκονται στο μικροσκόπιο. To έργο έκανε πρεμιέρα στις 17 Απριλίου.

Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, οι χρήστες του Twitter πρόσεξαν συγκεκριμένες εκφράσεις που υιοθέτησε η ηθοποιός, στην προσπάθειά της να ενσαρκώσει την Obama. Συγκεκριμένα, εκείνη που ανασηκώνει τα φρύδια της.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η Davis είχε αποκαλύψει πόσο άγχος ένιωθε. Ο ρόλος της συζύγου του 44ου Αμερικανού Προέδρου την τρόμαζε, και είναι λογικό.

«Φοβόμουν πολύ πως ο τρόπος που θα προσέγγιζα τη Michelle Obama, θα ήταν χάλια. Είναι icon. Όλοι ξέρουν πώς είναι εμφανισιακά και πώς μιλά, οπότε είμαι τρομοκρατημένη. Αλλά περισσότερο απ’ όλα, τρέμω για το τι θα πιστέψει. Δε θέλω να την προσβάλλω και να με παίρνει τηλέφωνα. Πρέπει να την κάνω να φαίνεται καλή».

Προκειμένου να προετοιμαστεί για τον ρόλο αυτόν, άκουσε τα podcasts της Obama «πάνω από 100 φορές» και είδε αμέτρητα βίντεο για να τη μιμηθεί. Επίσης, μίλησε μαζί της και διάβασε τα απομνημονεύματά της, το best-seller "Becoming".

Κάποιοι fans απογοητεύτηκαν από την ερμηνεία της, ενώ άλλοι αναγνώρισαν το ταλέντο της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.