Angelina Jolie: Η επίσκεψη-έκπληξη στην Ουκρανία και η αναγκαστική φυγή της σε καταφύγιο

UKRZALIZNYTSIA/Reuters

Βίντεο καταγράφει την ηθοποιό να κατευθύνεται αναγκαστικά προς ασφαλές μέρος με την ομάδα της από τον φόβο μιας ενδεχόμενης επίθεσης όσο σειρήνες ηχούσαν στην πόλη. 

Όσο ο πόλεμος μαίνεται στην Ουκρανία, η διάσημη ηθοποιός και ειδική απεσταλμένη για την Υπηρεσία Προσφύγων του ΟΗΕ από το 2011, Angelina Jolie, έκανε μια επίσκεψη- έκπληξη στην πόλη Lviv που βρίσκεται δυτικά της χώρας.

Σύμφωνα με τον Maksym Kozytskiy, η Jolie έφτασε στην Ουκρανία για να μιλήσει με ανθρώπους που έχουν βρει καταφύγιο εκεί, όπως και με τραυματισμένα παιδιά που αναρρώνουν από τη βομβιστική επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό του Kramatorsk τον περασμένο Απρίλιο. 

Βίντεο καταγράφει μάλιστα την ηθοποιό να κατευθύνεται αναγκαστικά προς ασφαλές μέρος με την ομάδα της από τον φόβο μιας ενδεχόμενης επίθεσης όσο σειρήνες ηχούσαν στην πόλη. 

Μία γυναίκα που συνόδευε τη Jolie, ακούγεται να λέει στην κάμερα «παρακαλώ, όχι άλλο» ενώ η ίδια η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε, στράφηκε προς τον φακό και είπε: «είμαι καλά». 

Σύμφωνα με τον Kozytskiy, πριν το συγκεκριμένο περιστατικό, η star «ήταν πολύ συγκινημένη με τις ιστορίες των παιδιών. Ένα κορίτσι μάλιστα εξομολογήθηκε στη Jolie ένα όνειρο που είδε». Μάλιστα, η ηθοποιός επισκέφθηκε νωρίτερα ένα οικοτροφείο, μίλησε με τα παιδιά εκεί, τράβηξε φωτογραφίες μαζί τους και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει σύντομα κοντά τους». 

Ανάμεσα σε όσα πρόσθεσε ο Kozytskiy, ήταν και το γεγονός ότι η επίσκεψή της ήταν μια τεράστια έκπληξη για όλους. «Πολλοί από όσους είδαν εκεί τη Ms. Jolie δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ήταν αυτή. Αλλά από τις 24 Φεβρουαρίου, η Ουκρανία έχει αποδείξει σε όλο τον κόσμο ότι συμβαίνουν απίστευτα πράγματα εδώ». 

Από την αρχή του πολέμου, η Lviv έχει δεχτεί εκατομμύρια εσωτερικούς πρόσφυγες από περιοχές της Ουκρανίας μετά από επιθέσεις του ρωσικού στρατού στη χώρα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.