H Courteney Cox απάντησε αν θα υπάρξει 6η ταινία «Scream»

Η Courteney Cox φαίνεται ότι θα δώσει χαρά στους φανατικούς της ταινίας «Scream» με την τελευταία της δήλωση

H ηθοποιός μίλησε για τα μελλοντικά της σχέδια καθώς βρέθηκε σε ένα event που πραγματοποιήθηκε για τη νέα σειρά, «Shining Vale». Μάλιστα αναφέρθηκε και στην αγαπημένη της σειρά ταινιών «Scream». Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη με τη διάσημη ταινία τρόμου και επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει στην ταινία για ακόμη μία φορά.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Δεν γνωρίζω για τα συμβόλαια και πού βρίσκονται τα πράγματα, όμως θα σας πω για το σενάριο, είναι πολύ καλό. Για την ακρίβεια, θα με σκοτώσουν αν πω κάτι γι' αυτό, οπότε δεν θα πω τίποτα».

Η Cox είπε πως δεν θα παίξει μόνο στην επόμενη ταινία Scream, αλλά θα επιστρέψει και στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Shining Vale», που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες. «Ήμουν τόσο τυχερή που ήμουν στην πρώτη σεζόν και μπορώ μόνο να φανταστώ πως θα είναι ακόμα καλύτερα στη συνέχεια», δήλωσε με ενθουσιασμό που συμμετέχει σε σειρές που της απολαμβάνει. 

Μάλιστα η σειρά «Shining Vale» συνδέεται κατά έναν τρόπο με τα Φιλαράκια, καθώς μία σκηνή της πρώτης σεζόν γυρίστηκε στο studio που χρησιμοποίησε και το διάσημο sitcom. Ειδικότερα, η Cox αποκάλυψε πως στο Stage 5, είναι εκεί όπου ξεκίνησε η σειρά Friends και τώρα βρίσκεται η σοφίτα της νέας της σειράς.

«Απλά ελπίζω πως όταν επιστρέψουμε θα είναι χωρίς μάσκες. Θέλω το κυλικείο να είναι ανοιχτό. Απλά θέλω να κάθομαι στην ίδια θέση που συνηθίζαμε να καθόμαστε στα Φιλαράκια και να παραγγέλνω την ίδια σαλάτα. Αυτό ελπίζω», σχολίασε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.