CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William φόρεσε κόκκινο γιλέκο και βγήκε να πουλήσει το περιοδικό των αστέγων στο Λονδίνο


JTeam

10 Ιουνίου 2022

Ο πρίγκιπας William φόρεσε κόκκινο γιλέκο και βγήκε να πουλήσει το περιοδικό των αστέγων στο Λονδίνο
Instagram/ thetimes
Ο πρίγκιπας William μάς θύμισε τη Diana και την πολύτιμη προσφορά της σε άτομα με ανάγκη

O πρίγκιπας William φόρεσε ένα κόκκινο γιλέκο και καπέλο και βγήκε στους δρόμους του Λονδίνου την Τετάρτη για να πουλήσει τεύχη του περιοδικού των αστέγων, Big Issue, θυμίζοντάς σε όλους το πλούσιο εθελοντικό πνεύμα της Diana.

Φορώντας τα χαρακτηριστικά σύμβολα των πωλητών του περιοδικού, ο William καταγράφηκε από τον φακό στο κεντρικό Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Westminster προκειμένου να εξασφαλίσει έσοδα για άτομα που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο δούκας του Cambridge είναι εθελοντής στο Centrepoint από το 2005 ενώ για ένα βράδυ είχε τολμήσει να κοιμηθεί σε θερμοκρασία χαμηλότερη των 4°C προκειμένου να μπει 100% στη θέση των ανθρώπων που δεν έχουν πού να κοιμηθούν. Από το 2019 συμμετέχει και σε άλλες εθελοντικές δράσεις που αφορούν στους άστεγους, όπως στο Passage. Να σημειωθεί πως και η μαμά του, Diana συμμετείχε και στα δύο προγράμματα.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, Matthew Gardner μέσα από μια δημοσίευσή του στο LinkedIn, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του πρίγκιπα, ανέφερε ότι ο γαμπρός του εντόπισε τον William και απόλαυσε «μια ιδιωτική στιγμή με τον μελλοντικό βασιλιά που ήταν σεμνός και εργάζεται ήσυχα στα παρασκήνια, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη».

Όπως πρόσθεσε: «Το αποκορύφωμα αυτής της μοναδικής στιγμής ήταν όταν ο πρίγκιπας William ρώτησε τον γαμπρό μου αν ήθελε να αγοράσει το Big Issue και εκείνος του απάντησε: "Δεν έχω ψιλά". Τότε ο William έβγαλε ένα φορητό τερματικό καρτών. Αυτά δεν σου τα μαθαίνουν».

Το εθελοντικό πνεύμα του William, όπως και του Harry, έχει καλλιεργηθεί από μικρή ηλικία αφού μαζί με τη μητέρα τους επισκέπτονταν συχνά καταφύγια αστέγων, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.