CELEBRITIES

Πέθανε η πρώην σύζυγος του Donald Trump, Ivana στα 73 της


JTeam

15 Ιουλίου 2022

Πέθανε η πρώην σύζυγος του Donald Trump, Ivana στα 73 της
Splash News
Στα 73 της χρόνια, πέθανε η πρώην σύζυγος του Donald Trump, Ivana

H Ivana Trump βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Manhattan καθώς φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή. Οι αστυνομικές αρχές πήγαν στο σπίτι της στο Upper East Side στις 12:40 μ.μ.

Ο πρώην σύζυγός της, Donald Trump έγραψε στο Truth Social, μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που δημιουργήθηκε από την Trump Media & Technology Group: «Είμαι πολύ λυπημένος που ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν και είναι πολλοί, ότι η Ivana Trump πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη».

«Ήταν μια απίστευτη γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή. Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Donald Junior, η Ivanka και ο Eric. Ήταν τόσο περήφανη γι' αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι γι' αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ivana!».

«Η μητέρα μας ήταν μια υπέροχη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή ομορφιά, καθώς και μια στοργική μητέρα και φίλη», αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας Trump. «Η Ivana Trump ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα. Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της».

Η Ivana Trump κατείχε βασικές διευθυντικές θέσεις στον Οργανισμό Trump ως αντιπρόεδρος του εσωτερικού σχεδιασμού, ως διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος του καζίνο Trump's Castle και ως διαχειρίστρια του Plaza Hotel.γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1949. Ήταν Τσεχοαμερικανίδα επιχειρηματίας, σχεδιάστρια μόδας, συγγραφέας και πρώην μοντέλο.

Ζούσε στον Καναδά κατά την δεκαετία του 1970 και έπειτα μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου παντρεύτηκε τον Donald Trump το 1977. Μετά το διαζύγιο τους το 1992, η ίδια ανέπτυξε σειρά ειδών ένδυσης, κοσμημάτων και προϊόντων ομορφιάς.

Μάλιστα, έγραφε μια συμβουλευτική στήλη για την Globe με τίτλο «Ask Ivana» (από το 1995 έως το 2010) ενώ είχε γράψει μια αυτοβιογραφία αλλά και διάφορα βιβλία αυτοβοήθειας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.