CELEBRITIES

H Serena Williams κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ποζάρει με θέα την Ακρόπολη


JTeam

14 Ιουλίου 2022

H Serena Williams κάνει διακοπές στην Ελλάδα και ποζάρει με θέα την Ακρόπολη
Η Ελλάδα για ένα ακόμη καλοκαίρι είναι επιλογή για πολλούς σταρς του εξωτερικού

Η Serena Williams βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς και τις τελευταίες δύο ημέρες είναι στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά της. Φροντίζει όπως είναι φυσικό να ενημερώνει τους ακολουθούς της στα social media για το πώς περνάει!

Μάλιστα, ποστάρει ακατάπαυστα από τα μνημεία που επισκέπτεται μαζί με τον σύζυγό της, Alexis Ohanian και την κόρη τους. Πιο συγκεκριμένα, επισκέφτηκε την Ακρόπολή, το Καλλιμάρμαρο και όπως φαίνεται θα συνεχίσει το tour της στα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης.

Στο Tik Tok δημοσίευσε ένα βίντεο από την ξενάγησή της στην Ακρόπολη και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ στην Αθήνα. Super cool, κοιτάξτε το τοπίο»,, ενώ η ξεναγός δείχνει στη συνέχεια το Καλλιμάρμαρο. «Πίσω στον πράσινο λόφο βρίσκεται το στάδιο στο οποίο έγιναν οι πρώτοι Ολυμπιακοί το 1896».

@serena A moment in Athens, a lifetime of memories💫 #familyvacation #summer2022 ♬ GREECE - TAVERNA - Cavendish

Ακόμη, η διάσημη τενίστρια ανέβασε και μια οικογενειακή φωτογραφία με θέα την Ακρόπολη και θέλησε να εξηγήσει στους followers της το πόσο σπουδαία ιστορία έχει η χώρα μας!

Jenny.Gr


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.