CELEBRITIES

Bradley Cooper: Αυτή είναι η νέα συντροφός του (και υπεύθυνη για τη σχέση είναι η Anna Wintour)


JTeam

14 Ιουλίου 2022

Bradley Cooper: Αυτή είναι η νέα συντροφός του (και υπεύθυνη για τη σχέση είναι η Anna Wintour)
Στο τελευταίο Met Gala η Anna Wintour φαίνεται πως έκανε πολλή δουλειά, όχι μόνο για τη διοργάνωση.

Ερωτευμένος ξανά φέρεται να είναι ο Bradley Cooper, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βγαίνει με την Huma Abedin. Πηγή επιβεβαίωσε το ειδύλλιο στο People την Τετάρτη, λέγοντας ότι ο ηθοποιός/σκηνοθέτης και η βοηθός της καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον βγαίνουν εδώ και «μερικούς μήνες».

Στην πραγματικότητα, τόσο ο Cooper όσο και η Abedin βρέθηκαν στο Met Gala του 2022. Ενώ πήγαν εκεί χωριστά, μια πηγή είπε στο Page Six ότι η αρχισυντάκτρια της Vogue, Anna Wintour, είναι εκείνη που τους σύστησε.

Ο Cooper ήταν στο παρελθόν ζευγάρι με την Irina Shayk, με την οποία έχουν μία κόρη, την 5χρονη Lea De Seine. Οι δυο τους χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης αλλά παρέμειναν φίλοι. Η Shayk, η οποία παρακολούθησε την πρεμιέρα του Nightmare Alley στο κόκκινο χαλί μαζί με τον Cooper τον Δεκέμβριο, είπε στη βρετανική Vogue ότι ήταν ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασαν μαζί.

«Νομίζω ότι ήμασταν πολύ τυχεροί που ζήσαμε αυτό που είχαμε ο ένας με τον άλλον», είπε για τη σχέση τους.

Η Abedin έχει επίσης έναν 10χρονο γιο με τον πρώην σύζυγό της, το πρώην μέλος του Κογκρέσου Άντονι Γουάινερ. Το βιβλίο της Abedin, "Both/And: A Life in Many Worlds", μιλούσε για το σεξουαλικό σκάνδαλο του Weiner, αν και πλέον εύχεται τα καλύτερα για εκείνον τώρα.

«Το επεξεργάστηκα και προχώρησα και του εύχομαι να είναι καλά», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CBS Sunday Morning. Οι δυό τους διατηρούν μια καλή σχέση για χάρη του γιου τους. «Ο Άντονι θα είναι πάντα στη ζωή μου επειδή είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι υγιής, ότι είμαστε σε μια υγιή σχέση, ότι ο γιος μας βλέπει έχει ένα πρότυπο συμπεριφοράς υγιές για αυτόν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.