CELEBRITIES

Ο Johnny Depp γρονθοκόπησε συνεργάτη του, αλλά αυτή τη δίκη δεν θα τη δούμε ποτέ


JTeam

14 Ιουλίου 2022

Ο Johnny Depp στη δίκη Depp-Heard
Associated Press
Ο Gregg Brooks, location manager για το «City of Lies», υποστήριξε ότι ο Depp του έριξε δύο γροθιές κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού στα γυρίσματα της ταινίας

Πριν η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, οι δικηγόροι του Johnny Depp κατέληξαν σε διακανονισμό με τον Gregg Brooks, μέλος του συνεργείου της ταινίας City of Lies που υποστηρίζει ότι ο γνωστός ηθοποιός τον γρονθοκόπησε το 2017, όταν εκείνος του είπε ότι τα γυρίσματα της ταινίας έπρεπε να διακοπούν προσωρινά.

Ο Depp θα εμφανιζόταν στα δικαστήρια στο Los Angeles στις 25 Ιουλίου, λιγότερο από δύο μήνες μετά τη λήξη της γνώστης πλέον σε όλους δίκης Depp-Heard, την οποία και κέρδισε. Η δίκη Depp-Heard μεταδόθηκε τηλεοπτικά, αλλά καλύφθηκε και σχολιάστηκε εκτεταμένα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά η δικαστής συμφώνησε η δίκη να αναβληθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, αλλά εφόσον ο Depp προέβη σε διακανονισμό η υπόθεση μάλλον θα παραγραφεί.

Στη μήνυση του Brooks αναφέρεται πως ο Depp ανάλαβε τη σκηνοθεσία μιας σκηνής, τα γυρίσματα της οποίας θα γινόταν στο Barclay Hotel στο Los Angeles. Ο Brooks είχε εξασφαλίσει κινηματογραφική άδεια για την τοποθεσία μέχρι τις 10 μ.μ. αλλά ο Depp ήθελε να συνεχίσει μέχρι αργότερα. Λίγο πριν τις 11 μ.μ. ο Brooks απευθύνθηκε στον σκηνοθέτη Brad Furman, ο οποίος του απάντησε ότι θα έπρεπε να μιλήσει στον Depp.

Γνωρίζοντας ότι ο Depp μπορεί να γίνει επιθετικός, ο Brooks προσπάθησε να εξασφαλίσει τη συνοδεία αστυνομικού, αλλά ο ηθοποιός αντέδρασε πριν ακούσει καν τα νέα από τον ίδιο τον location manager και άρχισε να του φωνάζει «Ποιος στο διάολο είσαι; Δεν έχεις δικαίωμα να μου λες τι να κάνω!». Έπειτα του έριξε δύο γροθιές στα πλευρά. Σύμφωνα με τον Brooks, ο Depp μύριζε αλκοόλ.

Ο Brooks απολύθηκε τρεις μέρες αργότερα, όταν αρνήθηκε να υπογράψει δήλωση που έλεγε ότι δεν θα μηνύσει την παραγωγή για το περιστατικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.