CELEBRITIES

Δίκη Johnny Depp - Amber Heard: Έψαχναν να βρουν το κομμένο του δάχτυλο στο σπίτι


JTeam

19 Απριλίου 2022

Δίκη Johnny Depp - Amber Heard: Έψαχναν να βρουν το κομμένο του δάχτυλο στο σπίτι
Ο γιατρός David Kipper σκέφτηκε σοβαρά να παραιτηθεί και να πάψει να φροντίζει τον ηθοποιό

Το διαζύγιο των Amber Heard και Johnny Depp αποδεικνύεται πολύ πιο σκοτεινό απ’ όσο θα φανταζόμασταν. Οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως γίνονται όλο και πιο ανατριχιαστικές, με αποκορύφωμα τη μαρτυρία του γιατρού και της νοσηλεύτριας που φρόντισαν τον ηθοποιό, έπειτα από τραυματισμό του.

Τον Μάρτιο του 2015, συγκεκριμένα, ενώ ο Depp βρισκόταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του πέμπτου μέρους των Πειρατών της Καραϊβικής, κατηγόρησε την Heard πως του πέταξε ένα μπουκάλι, με αποτέλεσμα να κοπεί μέρος του μεσαίου του δακτύλου. Εκείνη, από τη πλευρά της, υποστηρίζει ότι μάλλον κόπηκε όταν ο πρώην σύζυγός της διέλυσε ένα τηλέφωνο και οι δικηγόροι του παρουσίασαν γραπτά μηνύματα στα οποία αυτός παραδέχεται ότι χτύπησε μόνος του.

Η Amber Heard ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια του καυγά τους, ο Depp τη χτύπησε, την έπιασε από τον λαιμό και την κακοποίησε σεξουαλικά, τραυματίζοντάς την στα χέρια και τα πόδια.

Ο γιατρός David Kipper κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη και δήλωσε ότι τον κάλεσαν στο σπίτι του ζευγαριού, όπου φρόντισε τα τραύματα του Depp κι ύστερα τον οδήγησε στα επείγοντα. Πρόσθεσε πως έδωσε εντολή στο οικιακό προσωπικό να ψάξει για το κομμάτι του δακτύλου που έλειπε. Το βρήκε ο σεφ, τελικά, στην περιοχή της κουζίνας.

Ο Kipper δήλωσε ότι στον χώρο βρισκόταν και η Amber Heard, εμφανώς ενοχλημένη. Επειδή όμως δεν είχε εμφανή τραύματα και δεν χρειαζόταν ιατρική βοήθεια, δεν της έδωσε περισσότερη σημασία.

Η νοσηλεύτρια Debbie Lloyd που ήταν παρούσα, είπε ότι ένας οικιακός βοηθός βρήκε το δάχτυλο και το πήγε στα επείγοντα. Στη συνέχεια, ο Depp χειρουργήθηκε.

Μετά το περιστατικό αυτό, ο γιατρός, η νοσηλεύτρια και συνάδελφοί τους σκέφτηκαν σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν τη φροντίδα του ηθοποιού, επειδή δεν ακολουθούσε τις οδηγίες τους σχετικά με τη χρήση ουσιών και αλκοόλ. Σε μήνυμά του στην Lloyd, o Depp έγραψε πως «δεν έχω δει κανέναν να απολύεται από τον γιατρό του», ενώ πρόσθεσε ότι αυτό τον έκανε και περήφανο, κατά κάποιον τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.