CELEBRITIES

Ο Johnny Depp έφερε video στη δίκη που δείχνει την Amber Heard να τον απατά με τον Elon Musk κα τον James Franco


JTeam

18 Απριλίου 2022

Ο Johnny Depp έφερε video στη δίκη που δείχνει την Amber Heard να τον απατά με τον Elon Musk κα τον James Franco
Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο άσχημα σε αυτήν τη δίκη

Η δικαστική διαμάχη των Johhny Depp και Amber Heard αλλά και οι απειλές που έρχονται στο φως, δεν έχουν τελειωμό για τους δύο πρώην συζύγους. Η ηθοποιός δεν ανακαλεί τις κατηγορίες της για ξυλοδαρμό ενώ μάρτυρες καλούνται στην αίθουσα του δικαστηρίου για να ρίξουν φως στα θολά σημεία γύρω από τη συμπεριφορά του ζευγαριού όσο ήταν σε γάμο.

Αν ο Johhny Depp κριθεί ένοχος, η Amber Heard θα αποχωρήσει με $100 εκατομμύρια δολάρια αλλά μέχρι η υπόθεση να πάρει τον δρόμο της οριστικής δικαιοσύνης, ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει μερικούς ακόμη τρόπους για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του απέναντι στην πρώην σύντροφό του. Ένας από αυτούς, είναι τα video που δείχνουν τη Heard να έχει παράλληλες σχέσεις με άλλους celebrities.

Έτσι, η υπεράσπιση του Depp έδειξε μπροστά στους ενόρκους υλικό, στο οποίο η πρώην σύζυγός του έχει «μεταμεσονύχτιες συναντήσεις» με τον Elon Musk και τον James Franco. Και οι δύο celebrities αναμενόταν να εμφανιστούν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης της Heard, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Όπως αποδείχθηκε, οι συνευρέσεις της Amber με τους δύο διάσημους γίνονταν αφού είχε ήδη παντρευτεί με τον Depp.

Η ηθοποιός σε κάποια στιγμιότυπα δεν φοράει ρούχα μες στο ασανσέρ και είναι σκεπασμένη μόνο με μια κουβέρτα. Ανάμεσα σε εκείνη και τον Musk, υπάρχουν κάποιες πιο προσωπικές χειρονομίες, όπως και με τον Franco, αλλά πιο έμμεσα. Τα νέα αυτά στοιχεία δείχνουν ότι η Heard ήταν, όπως φαίνεται, άπιστη απέναντι στον ηθοποιό.

Το όνομα της Heard είχε συνδεθεί με τον James Franco λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Depp. Το 2020, μάλιστα, ο Depp ισχυρίστηκε πως η Heard του είχε πει ότι ο Franco είχε προσπαθήσει να τη φιλήσει αλλά και να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της ταινίας την οποία γύριζαν μαζί: «Μου είπε πολλά πράγματα που ήταν πολύ, πολύ αρνητικά για τον κύριο Franco. Ότι είχε προσπαθήσει να τη φιλήσει και ότι είχε κάνει σεξουαλικές κινήσεις προς εκείνη. Είπε ότι ήταν τρομακτικός και βιαστής. Είπε ότι ήταν πολύ επιθετικός στις κινήσεις του προς εκείνη».

Μία μέρα μετά από έναν μεγάλο τσακωμό της Heard με τον Depp, ένα βίντεο της ηθοποιού με τον Franco κυκλοφόρησε, στο οποίο αργότερα απάντησαν πως δεν ήταν εκείνης της ημέρας αλλά ότι κάποια στιγμή έμεναν στο ίδιο κτίριο και έτυχε να μπαίνουν μαζί στο ασανσέρ.

Όσο για τον Elon Musk, οι πληροφορίες τους ήθελαν να έχουν σχέση από το καλοκαίρι του 2016 έως το καλοκαίρι του 2017. Λίγο μετά, τα ξαναβρήκαν για σύντομο χρονικό διάστημα και κατέληξαν πάλι χωρισμένοι.

Στη διάρκεια της δίκης, που έγινε πριν λίγες μέρες, επειδή ο ηθοποιός κατάθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ακούστηκαν πολλά.

Μεταξύ άλλων η δικηγόρος της Heard ισχυρίστηκε πως το 2015 κατά τη διάρκεια «μιας κατάστασης ομηρίας» ο Depp χτύπησε, έβρισε και απείλησε ότι θα σκότωνε την τότε σύζυγό του ενώ την κακοποίησε, βάζοντας ένα μπουκάλι στο σώμα της».

«Τη στρίμωξε πάνω στο μπαρ. Της πέταξε ξανά και ξανά μπουκάλια. Την έσυρε στο πάτωμα πάνω σε σπασμένα γυαλιά. Της έριξε μπουνιά. Την κλώτσησε. Της είπε ότι τη μισεί και ότι πρόκειται να τη σκοτώσει. Τη χτύπησε ξανά και ξανά. Και μετά την κακοποίησε βάζοντας στο σώμα της ένα μπουκάλι αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της Heard.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως αυτοί εμφανίστηκαν χρόνια αργότερα όταν εκείνος τη μήνυσε για δυσφήμιση εξαιτίας δημοσιεύματος όπου η ίδια υποστήριζε ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας και όχι όταν η Heard κατήγγειλε για πρώτη φορά τον Depp το 2016.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση ενός φίλου και γείτονα του Johnny Depp, του Isaac Baruch, στην οποία αποκάλυψε πως είχε λάβει μηνύματα από τον ηθοποιό που ευχόταν η σύζυγός του να ήταν νεκρή.

«Εύχομαι να αποσυντίθεται στο γαμ… πορτ μπαγκάζ ενός Honda Civic. Αυτή η καρ… κατέστρεψε μια τόσο γαμ… καλή ζωή που είχαμε για λίγο», έγραφε το μήνυμα που έλαβε από τον ηθοποιό. Όση ώρα κατέθετε, ο παιδικός του φίλος ο ηθοποιός φορτίστηκε συναισθηματικά και τόνισε ότι οι καταγγελίες της Heard επηρέασαν τον ίδιο και όλο το κοντινό του περιβάλλον.

«Δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι σωστό αυτό που έκανε και αυτό που συνέβη σε τόσους πολλούς ανθρώπους που επηρεάστηκαν από αυτό. Είναι τρελό το πώς αυτό συνέβη», είπε.

«Γνωρίζετε αν ο Depp άσκησε ενδοοικογενειακή βία εναντίον της Amber Heard;» ερωτήθηκε ο Baruch από τη δικηγόρο, ο οποίος μετά από μια παύση απάντησε: «Ποτέ δεν είδα ή ήμουν μάρτυρας σε οποιαδήποτε τέτοια κατηγορία. Ποτέ».

Την ίδια στιγμή, οι ισχυρισμοί μίας πρώην βοηθού της Heard ανέτρεψαν τα πάντα στην αίθουσα, όπου και κλήθηκε να δώσει τη δική της κατάθεση. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα δήλωσε ότι η ίδια ποτέ δεν έχει γίνει ποτέ μάρτυρας σε περιστατικό κακοποίησής της από τον πρώην σύζυγό της.

«Είμαι εδώ για τους δικούς μου λόγους… Είμαι θύμα σεξουαλικής βίας και αυτό είναι πολύ, πολύ σοβαρό να κρατάς αυτή τη στάση, αν δεν είσαι εσύ και είμαι εγώ. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ, γιατί προσβάλλομαι» ανέφερε η βοηθός.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού τότε τη ρώτησε: «Μπορείς να εξηγήσεις γιατί αίρεις τους ισχυρισμούς της κυρίας Heard εναντίον του Depp;» και απάντησε: «Επειδή η κυρία Heard αναφέρθηκε σε μια συζήτηση που είχαμε για τον βιασμό μου στη Βραζιλία και το χρησιμοποίησε ως δική της ιστορία. Αναφέρθηκε ευθέως σε έναν βιασμό που μου συνέβη πριν από 26 χρόνια και τον διέστρεψε στη δική της ιστορία και τον χρησιμοποίησε για δική της χρήση».

Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια στον αγώνα αυτής της μεγάλης δικαστικής διαμάχης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.