CELEBRITIES

Ο Johnny Depp μπήκε στο TikTok μετά την αθώωσή του στη δίκη κατά της Amber Heard


JTeam

8 Ιουνίου 2022

Ο Johnny Depp μπήκε στο TikTok μετά την αθώωσή του στη δίκη κατά της Amber Heard
Ο Johnny Depp ετοιμάζει μεγάλη επιστροφή μετά τη θριαμβευτική του νίκη και η αρχή μόλις έγινε από τα social media

Ο Johnny Depp μετά την αθώωσή του στη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard, επιζητά τη δικαίωση ως προς το όνομά του κι ετοιμάζει ένα δυνατό come back.

Μετά το τέλος της δίκης είχε πει πως «τα καλύτερα έρχονται και ένα νέο κεφάλαιο έχει επιτέλους αρχίσει». Έτοιμος λοιπόν να στήσει από την αρχή τη ζωή του, ο ηθοποιός αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο TikTok για να κερδίσει ακόμη περισσότερους θαυμαστές.

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Μέχρι στιγμής, ο star έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 εκατομμύρια followers, έχοντας δημοσιεύσει μόλις ένα βίντεο. Στο προφίλ, δίπλα από το όνομά του γράφει «περιστασιακά θεατρίνος» και οποιαδήποτε άλλη περιγραφή ίσως ήταν περιττή.

Ο λογαριασμός στο TikTok έρχεται μία εβδομάδα μετά το τέλος της δίκης, κατά την οποία ο Depp είχε μηνύσει την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση, με τους ενόρκους να τον δικαιώνουν, επιβάλλοντας την ποινή των 15 εκατομμυρίων δολαρίων στη Heard.

Μετά τις 7 εβδομάδες που διήρκεσε η δίκη Johnny Depp -Αmber Heard το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του ηθοποιού, που είχε υποβάλλει μήνυσή κατά της πρώην συζύγου του, Amber Heard, την οποία κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Amber Heard είχε υπογράψει άρθρο στη Washington Post το 2018 στο οποίο αναφερόταν στην απόφασή της να μιλήσει δημόσια για την ενδοοικογενειακή βία και όλα όσα αντιμετώπισε έκτοτε. Από το άρθρο αυτό εξετάζονταν 3 σημεία, για τα οποία οι ένορκοι αποφάσισαν υπέρ του Johnny Depp.

Η Amber Heard θα κληθεί να καταβάλει στον Johnny Depp το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων (ο ηθοποιός ζητούσε 50 εκατομμύρια δολάρια) για τη βλάβη που υπέστη από τη συκοφαντική δυσφήμιση της εναντίον του. Σε ό,τι αφορά τη δική της αντιμήνυση, οι ένορκοι έκριναν ότι ο Johnny Depp τη δυσφήμισε σε μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονταν και ο ηθοποιός θα κληθεί να καταβάλει στην πρώην σύζυγό του το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων ( εκείνη διεκδικούσε 100 εκατομμύρια δολάρια).

O 58χρονος Johnny Depp δεν ήταν παρών στην ανακοίνωση της ετυμηγορίας, καθώς βρισκόταν σε περιοδεία με τον Jeff Beck στην Αγγλία. Η 36χρονη Amber Heard ήταν στο δικαστήριο του Fairfax της Virginia όταν ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου. Έξω από αυτό βρίσκονταν οι fans του Johnny Depp που γιόρτασαν την απόφαση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.