Michelle Obama: Η συγκινητική εξομολόγηση στον Barack για τα 61α γενέθλιά του

Instagram/ michelleobama

Η Michelle όσο περνούν τα χρόνια, λατρεύει όλο και περισσότερο τον Barack και φροντίζει να το εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία

Η 4η Αυγούστου φαίνεται πως είναι η μέρα όπου έχουν γεννηθεί πολλοί celebrities. Ανάμεσά τους, η Meghan Markle και ο Barack Obama, ο οποίος έλαβε τις πιο τρυφερές και συγκινητικές ευχές από τη σύζυγό του, Michelle.

Για την ακρίβεια, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε ένα γλυκό throwback την Πέμπτη με αφορμή τα 61α γενέθλια του Barack, το οποίο ήταν κάτι σαν μια mini ερωτική εξομολόγηση προς τον πρώην Πρόεδρο. «Χρόνια πολλά, αγάπη μου!», έγραψε συνοδευτικά στη φωτογραφία που δείχνει τον Obama σε νεαρή ηλικία, τότε που είχαν αρχίσει μεταξύ τους τα πρώτα καρδιοχτύπια. 

«Η ζωή μαζί σου γίνεται όλο και καλύτερη κάθε χρόνο. Πάντα με κάνεις υπερήφανη. Σε αγαπάω», είναι τα όσα συμπλήρωσε, εκδηλώνοντας για μία ακόμη φορά την αγάπη και τον θαυμασμό της προς εκείνον. 

Το παραπάνω post είναι ένα ανάμεσα στα πολλά που φροντίζει κάθε χρόνο να του αφιερώνει με αφορμή τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του. Το 2021, η ίδια γιόρτασε τα 60α του γενέθλια με ένα εξίσου συγκινητικό post, στο οποίο φαίνεται το ζευγάρι με τις δύο του κόρες, τη Malia και τη Sasha. 

Η Michelle μάλιστα στο πρώτο της podcast τον Ιούλιο του 2020, είχε αποκαλύψει τι ήταν εκείνο που ερωτεύτηκε αμέσως πάνω του σε έναν απολαυστικό, μεταξύ τους διάλογο. «Η βάση όλων όσων έχεις πράξει πολιτικά, όλα όσα γνωρίζω προσωπικά για εσένα, και ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα, είναι...», είπε η ίδια τη στιγμή που ο Barack Obama τη διέκοψε, λέγοντας, αστειευόμενος: «Δεν ήταν δηλαδή, η εμφάνισή μου που σε συνεπήρε». 

Η Michelle συνέχισε τον λόγο της, διατυπώνοντας τα εξής: «Είσαι γλυκός και χαριτωμένος, το ξέρεις. Αλλά, όχι! Ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα ήταν επειδή έχεις κι εσύ τις ίδιες αρχές με εμένα. Όπως κι εγώ, ανατράφηκες κι εσύ το ίδιο, καθώς κι οι δυο μας υπήρξαμε κηδεμόνες των αδερφών μας».

Ο Barack και η Michelle γνωρίστηκαν πρώτη φορά το 1989 όταν και οι δύο εργάζονταν στην δικηγορική εταιρεία Sidley Austin στο Σικάγο. Η πρόταση γάμου έγινε το 1991 και μία χρονιά αργότερα, παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι έκανε το 1998 τη Malia ενώ το δεύτερο παιδί τους, η Sasha ήρθε στον κόσμο το 2001. Πάντως, πέρα από τις παραπάνω δηλώσεις, η Michelle έχει αποκαλύψει στο επιτυχημένο βιβλίο της Becoming, έναν ακόμη λόγο που ερωτεύτηκε τον Barack και αυτός δεν ήταν άλλος από την ευθύτητά του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.