CELEBRITIES

H Jameela Jamil τραυμάτισε τον πρωκτικό σφιγκτήρα της στα γυρίσματα του She-Hulk


JTeam

18 Αυγούστου 2022

H Jameela Jamil τραυμάτισε τον πρωκτικό σφιγκτήρα της στα γυρίσματα του She-Hulk
Ο αναπάντεχος τραυματισμός της Jameela Jamil σε μια ομάδα μυών που όπως λέει, ούτε ήξερε πως μπορούσε να τραυματίσει

H Jameela Jamil αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα του «She-Hulk» η παραγωγή δεν χρησιμοποίησε κασκαντέρ στις επικίνδυνες σκηνές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα για την ίδια να τραυματιστεί. Στο τελευταίο σημείο του σώματός της που περίμενε να συμβεί αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος της Jamil στο «She-Hulk: Attorney at Law» οδήγησε σε κάποιους ομολογουμένως άβολους, το λιγότερο, τραυματισμούς. Η ηθοποιός δήλωσε στο Entertainment Tonight, στην πρόσφατη πρεμιέρα της σειράς του Disney+, ότι έκανε μόνη της τις επικίνδυνες σκηνές ως Titania.

«Πονούσα σε σημεία που πραγματικά δεν ήξερα ότι υπάρχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά για τις σκηνές δράσης. «Όπως -και μάλλον θα πρέπει να το κόψετε αυτό, αλλά τράβηξα έναν μυ στον πρωκτό μου», πρόσθεσε. «Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν δυνατό».

«Και μόλις ένιωσα την καρδιά του μάνατζέρ μου δίπλα μου να σταματά», είπε γελώντας, μετά την αποκάλυψη που έκανε. Ακόμη, πρόσθεσε ότι ο ρόλος της απαιτούσε να μάθει jiu jitsu και kung fu για να παλεύει στον αέρα.

«Δεν ξέρω πόσα από αυτά θα φτάσουν ποτέ στη μεγάλη οθόνη, γιατί το CGI είναι τρελό», παραδέχτηκε. «Αλλά έπρεπε να κάνω όλες τις επικίνδυνες σκηνές σχεδόν μόνη μου! Και ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ, γιατί είμαι απολύτως κολλημένη στον καναπέ. Είμαι απλά ένα τσουβάλι με αφέλειες».

Γρήγορα περαστικά, Jameela, και καλή τύχη στα επόμενα γυρίσματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.