CELEBRITIES

Ο George Clooney παραδέχτηκε ότι έχει κάνει ένα «φοβερό λάθος» με τα παιδιά του


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο George Clooney παραδέχτηκε ότι έχει κάνει ένα «φοβερό λάθος» με τα παιδιά του
Splash News
Τα δίδυμα έχουν μάθει ένα κόλπο χάρη στους γονείς τους, που πλέον το χρησιμοποιούν εναντίον τους

Ο George και η Amal Clooney είναι γονείς της 5χρονης Ella και του Alexander και πρόσφατα ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε ότι μαζί με την σύζυγό του έκαναν ένα «φοβερό» λάθος με τα παιδιά τους.

Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι στο CBS Mornings την Τετάρτη, συζητώντας διάφορα με τον Gayle King, μέχρι που τους ρώτησε αν τα δίδυμα έχουν στο αίμα τους την πολυλογία. «Έχουμε κάνει ένα φοβερό λάθος», μοιράστηκε ο Clooney με το κοινό, προσθέτοντας: «Τους μάθαμε ιταλικά αλλά εμείς δεν μιλάμε. Οπότε τους μάθαμε μια γλώσσα, με την οποία μπορούν να στραφούν εναντίον μας. Και οι δυο δεν έχουμε ιδέα για τι μιλούν».

Έτσι, τα δίδυμά τους μιλούν ιταλικά και γαλλικά με τον star να λέει: «Είμαι από το Kentucky, τα αγγλικά είναι η δεύτερη γλώσσα μου». Η Amal από την άλλη, περιέγραψε τον μικρό Αλέξανδρο ως «μεγάλο φαρσέρ» και τώρα ξέρει πολύ καλά πώς να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα που του έμαθαν χωρίς εκείνοι να καταλαβαίνουν τίποτα. Ο Clooney αποκάλυψε μάλιστα πως παρόλο που ο αγαπημένος σούπερ ήρωας του μικρού είναι ο Batman, δεν ξαφνιάστηκε όταν ανακάλυψε ότι ο μπαμπάς του, τον υποδυόταν.

«Όταν του είχα πει, "ξέρεις, είμαι ο Batman", μου είχε απαντήσει: "Ναι, αλλά όχι πια"», είπε με γέλια, συμπληρώνοντας: «μόνο να ήξερε πόσο δίκιο είχε». Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Royal School of Film and Television Production Magnet στο Los Angeles, ο διάσημος ηθοποιός ρωτήθηκε πως θα νιώσει αν τα παιδιά του θελήσουν να ακολουθήσουν την καριέρα του. «Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Μαντεύω πως είναι λίγο πιο έξυπνα από εμένα οπότε πιθανότατα θα ασχοληθούν με κάτι- μιλούν ήδη 3 γλώσσες, εγώ έχω μείνει στη μία, στα αγγλικά».

Η Amal και ο George παντρεύτηκαν το 2014 και μιλούν σπάνια για τα παιδιά τους. Σε συνέντευξή του το 2021, ο star είχε αποκαλύψει ότι δεν μιλούν πολύ για εκείνα «για να μη θέσουν τις ζωές τους σε κίνδυνο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.