CELEBRITIES

Η Tina Turner έγινε Barbie στα 82 της


JTeam

14 Οκτωβρίου 2022

Η Tina Turner έγινε Barbie στα 82 της
Twitter/ 2022 Mattel
H Mattel γιορτάζει την Tina Turner

Η Tina Turner μόλις έγινε Barbie με αφορμή την 40η επέτειο του τραγουδιού της "What's Love Got To Do With It". Πίσω από την πρωτοβουλία, βρίσκεται η Mattel, η οποία αποφάσισε να την τιμήσει με ένα look που θυμίζει πολύ τη star και τις μουσικές της εμφανίσεις.

Η κούκλα φοράει ένα outfit σαν αυτό που φορούσε η Turner στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, ένα κοντό μαύρο φόρεμα με ένα denim jacket, μαύρο καλσόν και μαύρες γόβες.

Όπως δήλωσε σχετικά η 82χρονη Turner: «Νιώθω τιμή που η Barbie μου μπαίνει στο group των πρωτοποριακών γυναικών που απεικονίζονται κι έτσι περισσότερα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν το ταξίδι μου». Η βραβευμένη με οκτώ Grammy, star έκανε τεράστια επιτυχία κατά τη δεκαετία του 1960 και στις αρχές του 1970 μαζί με τον πρώην σύζυγό της αλλά το ζευγάρι χώρισε το 1978 μετά από έναν θυελλώδη γάμο.

Τον Νοέμβριο του 2019, η Turner άνοιξε την ιδιαίτερη βραδιά του The Tina Turner Musical στο Broadway, που καταγράφει τη ζωήκαι την καριέρα της. Η τελευταία της περιοδεία έγινε το 2009.

Η μεγάλη star γεννήθηκε στο Tennessee, μετακόμισε στην Ελβετία το 1995, όπου εκεί ένωσε τις δυνάμεις της με τον Γερμανό παραγωγό, Erwin Bach, που παντρεύτηκε αργότερα το 2013.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.