CELEBRITIES

Angelina Jolie: Το συναισθηματικά φορτισμένο γράμμα της στον Pitt από το 2021 αποκαλύφθηκε


JTeam

13 Οκτωβρίου 2022

Angelina Jolie: Το συναισθηματικά φορτισμένο γράμμα της στον Pitt από το 2021 αποκαλύφθηκε
Ένα γράμμα που είχε γράψει η Jolie στον Pitt στις αρχές του 2021, γίνεται ξανά viral

Όσο η δικαστική διαμάχη της Angelina Jolie και του Brad Pitt συνεχίζεται, στο φως της δημοσιότητας έρχονται διάφορες αποκαλύψεις, όπως ένα γράμμα που είχε γράψει η ίδια για εκείνον τον Ιανουάριο του 2021.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του TikTok, @magshrts1 δημοσίευσε στιγμιότυπα που δείχνουν το περιεχόμενο του email, το οποίο επιβεβαίωσε το Entertainment Tonight ότι περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα.

Όπως περιγράφει στην αρχή η Jolie, γράφει όσα θέλει να πει «για να μην συγκινηθεί». Έπειτα εξηγεί λεπτομερώς την απόφασή της να πουλήσει το Οινοποιείο Chateau Miraval, στο οποίο ο Pitt ήταν εν μέρει ιδιοκτήτης. «Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμά μας σπίτι και εκεί όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλακέτα στη μνήμη της μητέρας μου. Ένα μέρος που έδινε την υπόσχεση του τι θα μπορούσε να είναι, εκεί που πίστευα ότι θα γεράσω. Ακόμη και τώρα είναι αδύνατο να τα γράψω αυτά χωρίς να κλάψω. Θα κρατήσω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις μου από αυτό το μέρος, όπως ήταν πριν από μια δεκαετία».

Όπως προσθέτει: «Αλλά είναι επίσης το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας και μια επιχείρηση που αφορά στο αλκοόλ», αναφέρει για τη σχέση εξάρτησής του Brad από το αλκοόλ ενώ τονίζει: «Ήλπιζα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι που θα μας κρατούσε ενωμένους και θα βρίσκαμε φως και γαλήνη. Τώρα καταλαβαίνω πως με ήθελες πραγματικά εκτός της επιχείρησης και πιθανότατα θα χαρείς με αυτό το email».

Η star μάλιστα έκανε λόγο για πολλές ακραίες συμπεριφορές. Για «χρήματα που ξοδεύονται με τρόπους που δεν θα είχα εγκρίνει και έχεις λάβει αποφάσεις για τις οποίες δεν ζητήθηκε η γνώμη μου» τα τελευταία τέσσερα χρόνια. «Με αναστάτωσε η πρόσφατη είδηση που κυκλοφόρησε για την πώληση (του αλκοόλ). Το βρίσκω ανεύθυνο, και όχι κάτι που θα ήθελα να δουν τα παιδιά. Μου θύμισε επώδυνες στιγμές», ανέφερε τότε, προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να εμπλακεί, δημόσια ή ιδιωτικά, σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο αλκοόλ, όταν η συμπεριφορά με βάση το αλκοόλ ήταν αυτή που έβλαψε τόσο βαθιά την οικογένειά μας».

Κάπως έτσι η ίδια εξηγούσε από τότε ότι «η επιχείρηση έχει, επομένως, ξεπεράσει το σημείο εκείνο όπου θα μπορούσα με οποιονδήποτε τρόπο να είμαι μέλος της, ηθικά και για το καλό της οικογένειάς μας». Για εκείνη λοιπόν, υπήρχαν δύο λύσεις, η μία είναι μία εξ΄ ολοκλήρου «πώληση» και η εναλλακτική είναι μια πλήρης εξαγορά του μεριδίου της στην ιδιοκτησία και την επιχείρηση από εκείνον, την οικογένεια Perrin ή τους συνεργάτες του.

«Με όποιον από τους δύο τρόπους, πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε για να θεραπευθούμε και να επικεντρωθούμε στην οικογένειά μας και πού μπορούμε να έχουμε θετικές σχέσεις. Και να το κάνουμε γρήγορα». Μάλιστα, η ίδια δεν παρέλειψε να σχολιάσει το περιστατικό με το αεροπλάνο του 2016, εκεί όπου όπως είχε ισχυριστεί, ο Pitt ήταν ιδιαίτερα επιθετικός με τα παιδιά του.

Ο πρώην σύζυγός της μάλιστα από τις περιγραφές της, προκύπτει ότι της «έριξε μπύρα» και «έχυνε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Τον ίδιο μήνα που συνέβη το περιστατικό σύμφωνα με την ίδια, προχώρησε και σε αίτηση διαζυγίου. «Δεν μπορώ να αρχίσω να εκφράζω πόσο στενάχωρο είναι για μένα που πρέπει να φτάσω σε αυτό το σημείο. Το όνειρό σου για τη σχέση σου με την επιχείρηση και το αλκοόλ είναι καθαρά δικό σου και το έχεις καταστήσει οδυνηρά σαφές».

«Μακάρι να είσαι καλά με την επιχείρηση, και ειλικρινά ελπίζω ότι τα παιδιά θα αισθανθούν διαφορετικά για το Miraval όταν μεγαλώσουν και θα σε επισκεφτούν εκεί. Αλλά το Miraval για μένα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016, και όλα όσα έχω δει τα τελευταία χρόνια το επιβεβαίωσαν δυστυχώς», γράφει η Jolie.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.