CELEBRITIES

Η Meghan Markle προσπάθησε να (ξανα)κάνει βρετανική προφορά: «Είναι αξιολύπητο, απλώς σκ@σε»


JTeam

18 Νοεμβρίου 2022

Η Meghan Markle προσπάθησε να (ξανα)κάνει βρετανική προφορά: «Είναι αξιολύπητο, απλώς σκ@σε»
Τι τρέχει με την προφορά της Meghan;

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast Archetypes, με τη Jameela Jamil, η Meghan Markle φαίνεται ότι έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να μιμηθεί τη βρετανική προφορά. H 36χρονη ηθοποιός ακούγεται να τη ρωτά: «Είσαι καλά, μωρό μου; Γεια σου;», με την 41χρονη να απαντά: «Ello [sic] Γεια σου, φίλη μου. Τι κάνεις;».

Το "Ello" ακούγεται καθώς η Jamil κάνει τον χαιρετισμό της, αν και θα μπορούσε να είναι λάθος στο μοντάζ. Σύμφωνα με αντίγραφο του επεισοδίου, η Jamil καταγράφεται να λέει "ello" και να γελάει μετά, με τη σύζυγο του πρίγκιπα Harry να λέει: «Γεια σου, φίλη μου. Τι κάνεις;».

Ανεξάρτητα από το ποιος πρέπει να κατηγορηθεί, όπως λέει και το New York Post, η γεννημένη στην Καλιφόρνια Meghan προκάλεσε ένα σωρό αντιδράσεις, τόσο στα social media όσο και στον Τύπο, για τη συγκεκριμένη λέξη.

Ένας από τους χρήστες του Twitter έγραψε: «Τώρα χλευάζεις τη βρετανική προφορά; Σε παρακαλώ Meghan, απλώς σκ@σε». Σύμφωνα με την Express, κάποιος άλλος σχολίασε: «Πραγματικά αξιολύπητο ενώ ένας άλλος επικριτής του διδύμου του podcast έγραψε: «Είναι και οι δύο τόσο "τεχνητές" όσο δεν πάει!"».

Η Daily Mail από την άλλη αναφέρει ότι ένας άλλος χρήστης αναρωτήθηκε: «Η Μέγκαν προσπαθεί να κάνει πάλι βρετανική προφορά;». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η Markle κατηγορείται ότι προσπαθεί να μιλήσει με βρετανική προφορά. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2018 που είχε γίνει viral, fans κατέγραψαν ένα απόσπασμα από την ομιλία της, η οποία ήταν διαφορετική από το συνηθισμένο.

Όπως σχολιάσε ένα δημοσιογράφος του CNN: «Συζητιέται έντονα σε όλο το Twitter. Για να μιλήσουμε σοβαρά, για κάποια που ζει στη Βρετανία, δεν είναι Βρετανίδα ακόμα. Δεν είναι. Αλλά είναι στο δρόμο. Νομίζω ότι προφανώς επιβραδύνει τη γλώσσα της, όπως προσπαθούν να κάνουν οι βασιλείς για να τους καταλαβαίνει ο κόσμος».

Μεταξύ όσων είπε η Jamil στο πρόσφατο επεισόδιο, ήταν και το πόσο άδικη είναι η γελοιοποίηση της Meghan για οτιδήποτε κάνει. «Είναι απίστευτο πόσα σκ@@@ δέχεσαι, Meghan. Δεν μπορώ να το πιστέψω». Και σε υπερασπιζόμουν χρόνια πριν σε γνωρίσω, επειδή ήμουν τόσο εξοργισμένη με τη διαστρέβλωση αυτής της πολύ φυσιολογικής, πολύ ευγενικής, πολύ πολιτισμένης γυναίκας. Αυτή η δαιμονοποίηση δείχνει απλώς πόσο σε φοβούνται. Λυπάμαι πολύ που έπρεπε να το περάσεις. Προέβαλε απλώς την αγένεια, τον φανατισμό και τον μισογυνισμό των ΜΜΕ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.