CELEBRITIES

Anne Heche: Αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου της


JTeam

7 Δεκεμβρίου 2022

Anne Heche: Αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου της
Splash News
Στον οργανισμό της ηθοποιού εντοπίστηκαν ίχνη από κοκαΐνη, κανναβινοειδή και βενζοδιαζεπίνη

Η Anne Heche ήταν σε κώμα μετά το μοιραίο τροχαίο του Αυγούστου και αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη στις 14 Αυγούστου. Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά τον τραγικό θάνατό της, αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου της κοντά στο σπίτι της στην περιοχή Mar Vista του Los Angeles.

Σύμφωνα με έκθεση του County Department στο Los Angeles, στον οργανισμό της ηθοποιού εντοπίστηκαν ίχνη από κοκαΐνη, κανναβινοειδή και βενζοδιαζεπίνη (κατευναστικό). Ωστόσο από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι τα ευρήματα από τις ουσίες ήταν ελλιπή την ημέρα του τροχαίου.

Συγκεκριμένα, τα κανναβινοειδή εντοπίστηκαν στην ανάλυση των ούρων της αλλά όχι στο αίμα της. Αυτό σημαίνει ότι είχε γίνει χρήση των ουσιών νωρίτερα αλλά όχι κατά τη διάρκεια του μοιραίου συμβάντος. Παράλληλα, η αιμοληψία στο νοσοκομείο έδειξε την ύπαρξη βενζοϋλεκγονίνης στον οργανισμό της, δηλαδή ενός ανενεργού μεταβολίτη κοκαΐνης.

Από την ανάλυση των ούρων της μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε επίσης φαιντανύλη στον οργανισμό της αλλά σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η ηθοποιός δεν είχε καταναλώσει καθόλου αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Αυγούστου, η Heche έπεσε με το Mini Cooper της, το οποίο και οδηγούσε πάνω σε ένα σπίτι στο Los Angeles. Τόσο το αυτοκίνητό της όσο και το σπίτι πήραν φωτιά. Ο τρόπος του θανάτου της κρίθηκε ως δυστύχημα και όπως σημείωνε τότε η έκθεση, η ηθοποιός «υπέστη ένα κάταγμα στέρνου από αμβλύ τραύμα», που ήταν επίσης μία σοβαρή συνθήκη για την υγεία της μετά από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.