CELEBRITIES

O Kanye West παντρεύτηκε τη Βianca Censori και πήγαν και ταξίδι του μέλιτος


Τόνια Τζάφερη

17 Ιανουαρίου 2023

O Kanye West παντρεύτηκε τη Βianca Censori και πήγαν και ταξίδι του μέλιτος
Ποια είναι η Βianca Censori η νέα σύζυγος του Kanye West, με την οποία φέρεται να γιόρτασαν τον φημολογούμενο γάμο τους με ένα ταξίδι του μέλιτος

Ο 45χρονος ράπερ παντρεύτηκε πρόσφατα την Βianca Censori, architectural designer στην Yeezy, σε μια στενή τελετή, όπως αναφέρει το TMZ.

Οι δυο τους πέρασαν χρόνο στο ξενοδοχείο Amangiri την περασμένη εβδομάδα, όπως δήλωσαν πηγές στην Daily Mail, και στη συνέχεια επέστρεψαν στο Μπέβερλι Χιλς, όπου εντοπίστηκαν για πρώτη φορά μαζί την Κυριακή στο Waldorf Astoria, ενώ τη Δευτέρα φωτογραφήθηκαν να δειπνούν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει λάβει πιστοποιητικό γάμου για να καταστήσει την ένωσή του νόμιμη, σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνονται να φορούν βέρες στα δάχτυλά τους.

Mέχρι στιγμής κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως την είδηση, αλλά συγγενείς της Βianca δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την είσοδο του Kanye West στην οικογένειά τους.

«Είναι πολύ συναρπαστικά νέα τόσο για την αδελφή μου όσο και για την οικογένεια, αλλά επιλέγουμε να έχουμε κάποια ιδιωτικότητα προς το παρόν», δήλωσε πρόσφατα η αδελφή της, Αngelina Censori, στην εφημερίδα Herald Sun, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Alicia Censori, μια άλλη συγγενής, είπε επίσης ότι είναι «εξαιρετικά ευτυχισμένη και για τους δύο».

Οι πρώτες φήμες περί σχέσης κυκλοφόρησαν στις αρχές Ιανουαρίου, όταν εθεάθησαν να δειπνούν μαζί στο Waldorf Astoria, αλλά η σχέση τους φαίνεται να χρονολογείται πιο παλιά.

Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2022, ο West κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Censori Overload», το οποίο φαίνεται να κάνει αναφορά στο επώνυμο της νέας συζύγου του, ενώ ένας στίχος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Και η Βίβλος είπε, "δεν μπορώ να κάνω άλλο σεξ μέχρι τον γάμο"».

Jenny.Gr
Splash News

Πριν από την Βianca Censori, ο West ήταν παντρεμένος με την Kim Kardashian, με την οποία μοιράζεται τέσσερα παιδιά. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για επτά χρόνια, πριν το διαζύγιό τους οριστικοποιηθεί επίσημα τον Νοέμβριο του 2022.

Έκτοτε, το όνομα του West -ο οποίος έχει εμπλακεί σε διάφορες αντιπαραθέσεις τους τελευταίους μήνες, μεταξύ των οποίων και αντισημιτικά σχόλια- έχει συνδεθεί με αρκετές γυναίκες, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Julia Fox.

Η είδηση περί γάμου με την Bianca εξέπληξε σε γενικές γραμμές τους fans, αν και σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μοναδική που δεν σοκαρίστηκε ήταν η Kardashian, αφού φήμες λένε πως εδώ και καιρό αντιπαθούσε την Censori χωρίς προφανή λόγο- εκτός αν είχε ήδη υποψιαστεί το ειδύλλιο.

«Η Kim τη μισεί», δήλωσε εσωτερικός συνεργάτης.

Όσο για την Censori, είναι architectural designer για την εταιρεία μόδας Yeezy του Kanye. Συνεργάζεται με το brand από τον Νοέμβριο του 2020, και ίσως έτσι γνώρισε για πρώτη φορά τον ράπερ και σχεδιαστή.

Ένα πράγμα που φαίνεται να έχουν κοινό είναι η αγάπη τους για το fashion design. Ενώ φοιτούσε στο κολέγιο, η Censori ίδρυσε δική της εταιρεία κοσμημάτων, την Nylons.

Η Bianca κατάγεται από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, αλλά αυτή τη στιγμή μένει στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με το LinkedIn της. Σε προφίλ για τη Vogue Australia τον Ιούνιο του 2022, μίλησε για το πώς μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στα δύο μέρη.

«Η πανδημία ήταν η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που πολλοί Αυστραλοί επέστρεψαν σε ένα μέρος», δήλωσε.

Πριν μετακομίσει στο Λος Άντζελες, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης από το 2013 έως το 2017, όπου απέκτησε το Bachelor of Architecture, σύμφωνα με το LinkedIn της. Το 2019, επέστρεψε στο πανεπιστήμιο για να πάρει το μεταπτυχιακό της.

Μετά τα δημοσιεύματα για τον γάμο της με τον West, η Bianca Censori φέρεται να απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram και δεν φαίνεται να είναι σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.