UPDATE

5 viral προβλέψεις του TikTok για το 2023: Η Kylie γίνεται bi και ο Kanye μπαίνει φυλακή;


Τόνια Τζάφερη

11 Ιανουαρίου 2023

5 viral προβλέψεις του TikTok για το 2023: Η Kylie γίνεται bi και ο Kanye μπαίνει φυλακή;
Εμείς πάντως στα λέγαμε, για να μη λες πως δεν σε προειδοποιήσαμε

Εάν ένα πράγμα μας έχει τραβήξει την προσοχή τις τελευταίες μέρες, αυτό δεν είναι άλλο από τα predictions του TikTok. Καλώς ή κακώς η διαίσθηση του κοινού, αλλά και η εμπειρία που έχουμε από την εκάστοτε ιστορία μέσω των media, φέρνουν τις προβλέψεις πολύ κοντά στην πραγματικότητα και όλο και περισσότεροι χρήστες κάνουν τη δική τους απόπειρα με προβλέψεις για το 2023, οι οποίες μάλιστα φαίνονται πολύ, μα πολύ πιθανές.

Το TikTok λοιπόν μίλησε, γιατί ως γνωστόν το TikTok ξέρει, και οι χρήστες μας δίνουν τις δικές τους προβλέψεις.

5 viral προβλέψεις του TikTok για το 2023

Hailey Bieber και Justin αποκτούν παιδί

Εντάξει, μπορεί να μην σε ένοιαζε τόσο, εμάς πάντως μας νοιάζει. Μετά την τεράστια επιτυχία της Hailey με τα skincare προϊόντα της και έπειτα την κατάκτηση του τίτλου "30 under 30", μάλλον είναι η στιγμή που η Μiss Bieber, ετοιμάζεται να μπει στη φάση της μητρότητας. Όλα αυτά τα επιβεβαιώνει και η επιθυμία του Justin Bieber να πουλήσει τα δικαιώματα των τραγουδιών του, κάτι το οποίο οι καλλιτέχνες συνηθίζουν σε μεγαλύτερη ηλικία -λίγο πριν την απόσυρσή τους για παράδειγμα. Μήπως το διάσημο ζευγάρι ετοιμάζεται για μια πιο ήρεμη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρέα με παιδιά; Το TikTok έτσι λέει πάντως και εμείς το έχουμε δει ήδη να έρχεται.

Jenny.Gr
Splash News

Ο Κanye West μπαίνει φυλακή

Σελίδες ολόκληρες γράφτηκαν για την προβληματική συμπεριφορά και ρητορική από τον γνωστό ράπερ ο οποίος κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταστρέψει μια ολόκληρη καριέρα, τόσο στη μουσική όσο και στη μόδα. Οι δηλώσεις του, οι πεποιθήσεις που εξέφραζε, αλλά και όλο το μίσος που έβγαλε στην επιφάνεια τόσο προς τον νέο σύντροφο της Kim, όσο και προς τους Εβραίους, του γύρισαν μπούμερανγκ με την μια εταιρεία μετά την άλλη, να διακόπτει κάθε συνεργασία μαζί του. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει πολλά μηδενικά από τον λογαριασμό του και φυσικά να κερδίσει την αντιπάθεια του κοινού. Κάποιοι προσπάθησαν να τον δικαιολογήσουν χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία τα θέματα ψυχικής υγείας του (συμβουλή: μην το κάνετε ποτέ αυτό), ενώ άλλοι μιλούν για μια ακόμη προβληματική και επικίνδυνη προσωπικότητα. Θα είναι η επόμενη κίνηση του αφορμή για να μπει στην φυλακή ή μήπως μια ακόμη πράξη του από το παρελθόν θα έρθει στην επιφάνεια και θα είναι ποινικά δικάσιμη; Όπως όλα δείχνουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο για το 2023, φαντάζει εντελώς πιθανό.

Jenny.Gr
Splash News

Το SHEIN κλείνει μέσα στο 2023

Αυτό το πολυσυζητημένο fast fashion brand της Gen Z πάει για λουκέτο; Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους πάντως, ένα ντοκιμαντέρ αποκάλυψε τις κακές συνθήκες εργασίας που επικρατούν σε ένα από τα εργοστάσια του SHEIN, αλλά και τους πενιχρούς μισθούς που πληρώνονται οι εργαζόμενοι. H εκμετάλλευση του προσωπικού και η ωμή αντιγραφή των σχεδίων από ανεξάρτητους σχεδιαστές, αρκούν για να οδηγήσουν το γνωστό brand σε οριστικό κλείσιμο; Θα δούμε.

Jenny.Gr
@shein

Η Kylie Jenner κάνει coming out ως bi

Τι θα ήταν τα media χωρίς Kardashians και Jenners στη λίστα; Στο επίκεντρο βέβαια βρίσκεται η Kylie Jenner η οποία πέρα από καθηλωτικά looks που μιμούνται οι πάντες, έχει πολύ (μα πολύ) στενές επαφές με την Stassie (aka Αναστασία Καρανικολάου). Το προηγούμενο έτος (ναι για το 2022 μιλάμε) η Kylie Jenner χώριζε και τα ξαναέβρισκε διαρκώς με τον Travis, μέχρι που πέρασαν τις γιορτές χωριστά και πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και πάλι ο χωρισμός τους. Επόμενο step; H Kylie κάνει το coming out ως bi και μπαίνει στη φάση της Emrata. Το ακούμε.

Jenny.Gr
@kyliejenner

Η Megan Fox και ο MGK χωρίζουν

Το είχες προβλέψει και εσύ σωστά; Μια οι αναφορές της Megan πως ψάχνει γυναίκες συντρόφους, μια ότι μέχρι και εμείς κουραστήκαμε να την βλέπουμε με τον ξανθό ράπερ, δεν θέλει και πολύ για να γίνει μια τέτοια πρόβλεψη.

Και επειδή μπορεί να σε κουράσαμε με τα ξένα predictions, όσο αφορά τα ελληνικά, περιττό να πούμε πως ανήκουν τα εξής: Χωρισμός Σολωμού - Mente Fuerte, σχέση Αναστασίας με τράπερ, Καινούργιου βρίσκει τον έρωτα που τόσο επιθυμεί και άλλα τέτοια. Εμείς θα πούμε απλά, πως δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως πολλά από τα predictions για το 2022, έγιναν όντως πραγματικότητα. Βέβαια όταν σε αυτά άνηκε ο χωρισμός Pete Davidson - Kim Kardashian, ε, δεν είναι και τόσο δύσκολο.