CELEBRITIES

O Brad Pitt άφησε έναν γείτονα να μείνει δωρεάν στην έπαυλή του μέχρι να πεθάνει. Κι εκείνος έζησε μέχρι τα 105


Τόνια Τζάφερη

7 Απριλίου 2023

O Brad Pitt άφησε έναν γείτονα να μείνει δωρεάν στην έπαυλή του μέχρι να πεθάνει. Κι εκείνος έζησε μέχρι τα 105
Splash News
Την αποκάλυψη έκανε η επίσης ηθοποιός και γειτόνισσα του Brad Pitt, Cassandra Peterson

Μετά τις αποκαλύψεις για τη συναισθηματική και σωματική κακοποίηση της Angelina Jolie από τον Brad Pitt, έρχεται τώρα στη δημοσιότητα μια πιο «θετική πλευρά» του διάσημου ηθοποιού, η οποία δείχνει πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους γείτονές του. Εξαιρετικό timing από την PR ομάδα του Pitt, είναι η αλήθεια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται πως ο Brad Pitt άφησε έναν γείτονά του να μείνει χωρίς ενοίκιο στην έπαυλη των $40 εκατομμυρίων δολαρίων του ηθοποιού, όταν πέθανε η γυναίκα του. Ο Pitt επέτρεψε στον John, όπως ήταν το όνομα του γείτονα, να μείνει εκεί μέχρι το τέλος της ζωής του. Μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός, είχε φτάσει τα 105 χρόνια.


Σε αυτήν την αποκάλυψη προχώρησε η επίσης ηθοποιός και γειτόνισσα του, Cassandra Peterson, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήταν τόσο ευγενικό και ταυτόχρονα τόσο αστείο. Φαντάζομαι πως ο Pitt, θα σκεφτόταν πως "ok ας αφήσω έναν μεγάλο άνθρωπο να μείνει στο σπίτι μου, μέχρι να πεθάνει", μόνο που εκείνος έφτασε τα 105», είπε γελώντας η Peterson.

Η Cassandra Peterson έμενε επίσης στην ίδια περιοχή με τον ηθοποιό και δήλωσε πως οι σχέσεις τους ήταν πάντοτε ευγενικές και καλές. Μάλιστα το 1999, όταν ο διάσημος ηθοποιός ετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της ταινίας «Fight Club», η Cassandra τον είχε πετύχει να προπονείται στο μποξ, χωρίς να φορά μπλούζα. Εμπειρία η οποία της έχει μείνει μέχρι και σήμερα αξέχαστη, όπως λέει.

Στο σπίτι που ο Pitt επέτρεψε στον γείτονά του να μείνει μέχρι το τέλος της ζωής του δωρεάν, είχε ζήσει και με την Angelina Jolie και τα 6 παιδιά τους. Τον προηγούμενο μήνα, ο ηθοποιός έθεσε σε πώληση το συγκεκριμένο σπίτι στο Λος Άντζελες, στην τιμή των $39 εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, ο διάσημος ηθοποιός επιθυμεί τώρα να μετακομίσει σε ένα μικρότερο σπίτι και σε μια μικρότερη πόλη της Καλιφόρνια, η οποία βρίσκεται κοντά σε παραλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.