UPDATE #NOW

Brad Pitt και Ines de Ramon σε νέα κοινή και λαμπερή εμφάνιση στο Παρίσι


JTeam

26 Φεβρουαρίου 2023

Brad Pitt και Ines de Ramon σε νέα κοινή και λαμπερή εμφάνιση στο Παρίσι
@babylonmovie
Το νέο ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του στη Champs-Élysées, με τους δυο να ειναι ιδιαιτερα εντυπωσιακοί

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Brad να έχει γνωρίσει τα παιδιά του, στη νέα του αγαπημένη Ines de Ramon και η σχέση τους να γίνεται ακόμη πιο "σοβαρή"- το διάσημο ζευγάρι εντοπίστηκε μαζί στο Παρίσι και μάλιστα όπως φαίνεται, η Ramon συνόδευε τον Brad σε εκδήλωση βραβείων, στην οποία ήταν καλεσμένος.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Νοέμβριο, με τον φωτογραφικό φακό να τους έχει εντοπίσει αρκετές φορές μαζί- και τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για το νέο hot ζευγάρι του Hollywood. Ωστόσο κανένας από τους δυο δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις σχετικά με την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, και οι δυο βρίσκονται σε διαδικασία διαζυγίου, και είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλο. Ο Brad συνεχίζει τη δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια με την Jolie, ενώ η Ines de Ramon βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου με τον πρώην σύζυγο της και πρωταγωνιστή στους "Τhe Vampire Diaries", τον Paul Wesley.

Αυτή τη φορά, Brad Pitt και Ines de Ramon συναντήθηκαν στο Παρίσι, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν έφτασαν μαζί. Πρώτα ο Pitt και την επόμενη ημέρα η νέα του αγαπημένη. Συγκεκριμένα ο φακός τους εντόπισε σε δείπνο στη Champs-Élysées με αφορμή τα 48 César Film Awards. Η Ramon επέλεξε για την περίσταση ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε ασημί αποχρώσεις, μέσα στο οποίο έλαμψε και το συνδύασε με εξίσου λαμπερά κοσμήματα. Όσο αφορά τον Brad, επέλεξε ένα κλασικό μαύρο tuxedo.