UPDATE

Ο Brad Pitt συστήνει τη νέα του σύντροφο, Ines de Ramon, στα παιδιά του και η κατάσταση σοβαρεύει


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2023

Ο Brad Pitt συστήνει τη νέα του σύντροφο, Ines de Ramon, στα παιδιά του και η κατάσταση σοβαρεύει
Splash News
O ηθοποιός στηρίζει τη νέα του σύντροφο στο διαζύγιο της και η σχέση μεταξύ τους φαίνεται να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω

Brad Pitt και Ines de Ramon γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, όμως φαίνεται πως 3 μήνες ήταν αρκετοί για να ξεκινήσει ένας έρωτας με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται, αφού η Ines de Ramon είναι η πρώτη σύντροφος του Pitt, η οποία γνωρίζει τα παιδιά του μετά τον χωρισμό του από την Jolie.

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, η Ines de Ramon έχει γνωρίσει τα περισσότερα από τα παιδιά του Pitt με την Angelina, και όλα δείχνουν πως η σχέση τους πάει ένα βήμα παρακάτω. Όσο για την Angelina Jolie, σε πρόσφατη συνέντευξη της, είχε δηλώσει πως δεν την αφορά ποια θα είναι η επόμενη σύντροφος του Pitt, εκτός και αν ο Pitt αποφασίσει να την γνωρίσει στα παιδιά τους, και πρέπει να συναναστρέφεται με εκείνα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Brad Pitt δεν ενδιαφέρεται για την άποψη της Jolie σχετικά με τη νέα του σύντροφο, ενώ ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός με την Ines de Ramon στο δικό της πρόσφατο διαζύγιο.

Η Ines de Ramon υπήρξε παντρεμένη με τον Paul Wesley από τους "The Vampire Diaries", με τον οποίο χώρισαν πριν από περίπου 5 μήνες, αλλά κατέθεσαν επίσημα αίτηση διαζυγίου στις 17 Φεβρουαρίου. «Η απόφαση να χωρίσουμε ήταν κοινή και πάρθηκε πριν από 5 μήνες», αναφέρει πηγή στη Daily Mail για το πρώην ζευγάρι.


Όσον αφορά τον Pitt και την Ramon, το ζευγάρι εντοπίστηκε για πρώτη φορά μαζί σε συναυλία στο Los Angeles, ενώ η ίδια έχει συνοδεύσει πολλές φορές τον σύντροφό της και σε άλλες εκδηλώσεις, όπως στην πρόσφατη πρεμιέρα του Babylon.

Jenny.Gr
Splash News


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δύο νέοι σύντροφοι στηρίζουν ο ένας τον άλλο στο διαζύγιο τους, ενώ η 7χρονη δικαστική διαμάχη μεταξύ του Pitt και της Jolie συνεχίζεται με όλο και με περισσότερη ένταση.

Το γεγονός πως Pitt και Ramon έρχονται όλο και πιο κοντά, πέρα από τα δημοσιεύματα, επιβεβαιώνεται και με την παρουσία της Ramon στα γενέθλια του ηθοποιού, αλλά και με την αποστολή λουλουδιών στο διαμέρισμα της για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.