CELEBRITIES

H Jennifer Garner δεν θέλει να βλέπει τα memes του Affleck γιατί την κάνουν να μη νιώθει καλά


JTeam

11 Απριλίου 2023

H Jennifer Garner δεν θέλει να βλέπει τα memes του Affleck γιατί την κάνουν να μη νιώθει καλά
Splash News
Η αποκάλυψη της διάσημης ηθοποιού, για το πώς νιώθει όταν βλέπει ειδήσεις που αφορούν την ίδια ή τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck

Μπορεί ο κόσμος (και εμείς) να λατρεύουμε τις εικόνες με τον Ben Affleck και ειδικά τα πρόσφατα meme που μας χάρισε- ωστόσο η Jennifer Garner, δεν περνάει και τόσο καλά με όλα αυτά. Η ίδια δήλωσε πως αποφεύγει να βλέπει περιεχόμενο και ειδήσεις που αφορούν τον Ben Affleck ή την ίδια, επειδή δεν νιώθει καθόλου καλά ακόμη και αν πρόκειται για κάτι θετικό:

«Προσπαθώ πραγματικά σκληρά για να μην βλέπω κανέναν από τους δύο μας στον Τύπο», λέει η 50χρονη ηθοποιός στο περιοδικό Stellar. «Δεν με κάνει να αισθάνομαι καλά, ακόμη και αν είναι κάτι καλό για έναν από τους δυο μας», πρόσθεσε. «Δεν έχω ανάγκη να βλέπω κανέναν από την οικογένειά μου να γίνεται meme. Αν και είμαι σίγουρη ότι αξίζει meme!».

Η Jennifer Garner γνωρίστηκε με τον Ben Affleck το 2001, όταν συμμετείχαν και οι δυο στα γυρίσματα της ταινίας «Pearl Harbor». Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα το 2004, οι δυο τους ξεκίνησαν και επίσημα τις δημόσιες κοινές εμφανίσεις, ενώ τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκαν και απέκτησαν το πρώτο από τα τρία τους παιδιά.

Jenny.Gr
Splash News

Οι δρόμοι τους χώρισαν το 2015, με τους δυο να έχουν ιδιαίτερα καλές σχέσεις μέχρι και σήμερα, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε έτσι και το ζευγάρι είχε σημαντικές δυσκολίες.

Το διαζύγιο τους, οριστικοποιήθηκε το 2018, την ίδια χρονιά που ο Affleck μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για το αλκοόλ. Σε συνέντευξη του στο The Howard Stern Show, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε πως ένιωθε παγιδευμένος στον γάμο του και πιθανώς να έπινε ακόμη αν δεν είχε χωρίσει.

«Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να φύγω λόγω των παιδιών, αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος, τι να κάνω; Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμάμαι στον καναπέ, το οποίο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν λύση», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ben.

«Προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά, αλλά και οι δύο μας νιώθαμε ότι δεν θέλαμε να είναι αυτό το πρότυπο γάμου που βλέπουν τα παιδιά μας», πρόσθεσε. Στην συνέχεια ο ηθοποιός διευκρίνησε, πως τα λεγόμενα του παρεξηγήθηκαν και δεν έριξε φταίξιμο την Jennifer Garner, για τον εθισμό του στο αλκοόλ.

«Είχα μια πραγματικά οδυνηρή εμπειρία όταν έδωσα μια συνέντευξη όπου ήμουν πραγματικά ευάλωτος και αυτό που βγήκε όχι μόνο δεν ήταν σωστό, αλλά ήταν στην πραγματικότητα αντίθετο από αυτό που εννοούσα», είπε στο Hollywood Reporter. «Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής γι' αυτό», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

Τέλος αναφερόμενος στο διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, είχε πει:

«Χωρίσαμε φιλικά. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αν είχαμε στιγμές έντασης και διαφωνίες για την κηδεμονία; Αν ήταν δύσκολα τα πράγματα; Αν θυμώσαμε; Ναι, αλλά κατά βάση πάντα υπήρχε σεβασμός. Ήξερα ότι ήταν καλή μητέρα. Πάντα ήλπιζα ότι ήξερε ότι ήμουν καλός μπαμπάς. Εγώ ήξερα ότι ήμουν», είπε ο Ben Affleck.

Μετά από όλα αυτά, δεν μας κάνει και πολύ εντύπωση που η Jennifer Garner, δεν θέλει αστεία στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την οικογένεια της, ή τον πρώην σύζυγό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.