CELEBRITIES

Ο ξέφρενος χορός της Halle Berry με μια Drag Queen θα σου φτιάξει τη μέρα


JTeam

13 Απριλίου 2023

Ο ξέφρενος χορός της Halle Berry με μια Drag Queen θα σου φτιάξει τη μέρα
Instagram/ barbiesaddiction
Είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία

Η Halle Berry το τελευταίο διάστημα χαρίζει στον φακό τις καλύτερες στιγμές της. Πριν λίγες μέρες, έγινε το απόλυτο mood, βγαίνοντας στο μπαλκόνι της γυμνή με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι στην πιο ανέμελη και όμορφη φάση της. Πριν λίγες ώρες, την είδαμε να ζει μια ακόμη αυθεντική εκδοχή του εαυτού της, διασκεδάζοντας στο La Boheme Drag Queen Brunch στο Δυτικό Hollywood με τον σύντροφό της, Van Hunt και μια φίλη της.

Κάποια στιγμή, ο φακός κατέγραψε τη Berry να χορεύει με μια drag Queen και είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει τελευταία. Οι δυο τους χορεύουν με μεγάλο κέφι και το κοινό φυσικά τις καταχειροκροτεί. Τα social media λίγο διχάστηκαν με πολλούς να λένε ότι το video τους έκανε να αισθανθούν «περίεργα», αλλά εμείς κρατάμε τα θετικά σχόλια που γράφτηκαν, εκφράζοντας μόνο θαυμασμό για τον εντελώς «ακομπλεξάριστο» χορό.

Μία από τις υπόλοιπες performers του μαγαζιού, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, μία ομαδική φωτογραφία που έβγαλαν οι drag queens με τη Halle Berry. Όπως γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης, το συγκεκριμένο μαγαζί γιόρταζε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και το προσωπικό θέλησε να ευχαριστήσει την ίδια για την στήριξή της.

Πριν λίγες μέρες είδαμε τη star να απολαμβάνει μια ακόμη όμορφη στιγμή στο μπαλκόνι της, γυμνή και με ένα ποτήρι ροζέ κρασί στα χέρια. Ανυπομονούμε για την επόμενη αυθεντική λήψη της μετά και τον τελευταίο χορό της, ο οποίος ομολογουμένως μας έφτιαξε τη μέρα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.