CELEBRITIES

Halle Berry: Eίναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Van Hunt και αυτή είναι η απόδειξη


The Jennettes

17 Μαΐου 2021

Halle Berry: Eίναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Van Hunt και αυτή είναι η απόδειξη
H Halle Berry είναι πολύ ερωτευμένη και αυτή η φωτογραφία είναι η απόδειξη

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μάθαμε από την ίδια τη Halle Berry πως έχει σχέση με τον μουσικό Van Hunt και όλα δείχνουν ότι η λαμπερή star είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Αν κρίνουμε δηλαδή και από την τελευταία κοινή φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της, τότε σίγουρα οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

Η σχέση τους μετρά ήδη μισό χρόνο περίπου, καθώς οι πρώτες «αινιγματικές» δημοσιεύσεις όταν ξεκίνησαν, μας ξάφνιασαν ευχάριστα. 

Η Halle Berry στα 54 της, δείχνει να διατηρεί την νεανική της σιλουετά και το αποδεικνύει και στη φωτογραφία που ποζάρει με τον σύντροφό της.

Ποζάρει με ένα μπικίνι και αποκαλύπτεται το υπέροχο σώμα της. Η γλυκιά ανάρτηση που έκανε, απεικονίζει ακριβώς αυτό που αισθάνεται και οι θαυμαστές της, την λάτρεψαν. Το ζευγάρι δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα και η φωτογραφία με τα λόγια αγάπης έγινε αμέσως viral. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Nα σημειώσουμε ότι η Halle διαθέτει μία από τις πιο εντυπωσιακές σιλουέτες που μπορεί να συναντήσει κανείς στο Instagram. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός γυμνάζεται καθημερινά όπως βλέπουμε στα βίντεο, που ανεβάζει στο Instagram, και προσέχει πολύ την διατροφή της. 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.