CELEBRITIES

Amy Winehouse: In Her Words - Έρχεται το βιβλίο για το κορίτσι «που μεγάλωσε για να γίνει θρύλος»


JTeam

28 Απριλίου 2023

Amy Winehouse: In Her Words - Έρχεται το βιβλίο για το κορίτσι «που μεγάλωσε για να γίνει θρύλος»
Instagram/ amywinehouse
Tον πρόλογο του βιβλίου έγραψαν οι γονείς της Winehouse, οι οποίοι είπαν ότι «είναι μία όμορφη νέα συλλογή από σημειώσεις και σκέψεις της Amy, που δείχνει μια άλλη πλευρά της, διασκεδαστική και πνευματώδη»

Αν ήσουν φανατικός οπαδός της Amy Winehouse, τότε θα έχεις τη δυνατότητα σε λίγο καιρό να έχεις στα χέρια σου το το επερχόμενο βιβλίο "Amy Winehouse: In Her Words', το οποίο θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από τα προσωπικά της ημερολόγια, φωτογραφίες, αλλά και σημειώσεις της.

Η κυκλοφορία του βιβλίου ανακοινώθηκε μέσα από τα social media της, τα οποία διαχειρίζεται πλέον, το ίδρυμα Amy Winehouse. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το βιβλίο περιλαμβάνει «τα ημερολόγιά της, που δεν έχουν δημοσιευτεί ξανά, χειρόγραφους στίχους και οικογενειακές φωτογραφίες, προσφέροντας μια σπάνια εικόνα για το κορίτσι που μεγάλωσε για να γίνει θρύλος».

Το βιβλίο θα δώσει μια βαθύτερη ματιά στη ζωή του κοριτσιού «που μεγάλωσε για να γίνει θρύλος»

Να σημειωθεί ότι τον πρόλογο του βιβλίου έγραψαν οι γονείς της star, οι οποίοι είπαν ότι «είναι μία όμορφη νέα συλλογή από σημειώσεις και σκέψεις της Amy, που δείχνει μια άλλη πλευρά της, εκείνη τη διασκεδαστική και πνευματώδη». Όπως πρόσθεσαν: «Θελήσαμε να τη μοιραστούμε με τους θαυμαστές της Amy, ώστε και εκείνοι να την απολαύσουν, μέσα από τα δικά της λόγια».

Το βιβλίο τωβ 288 σελίδων θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins Publishers. Στη σύντομη αλλά κορυφαία ζωή της, κυκλοφόρησε δύο album, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία, το Frank (2003) και Back To Black (2006).

Η Winehouse γεννήθηκε το 1983 από τον οδηγό ταξί Mitch Winehouse και την φαρμακοποιό Janis Winehouse και η παιδική της ηλικία ήταν γεμάτη μουσική λόγω του ότι η οικογένεια της είχε πολλούς μουσικούς της jazz. Μεγαλώνοντας εκτέθηκε σε πολλά διαφορετικά μουσικά στιλ και όταν ήταν δέκα ετών έγινε μέλος ενός ραπ συγκροτήματος.

Στα 12 της κατάφερε να πάρει μία θέση στη διάσημη Σχολή Θεάτρου Sylvia Young. Ωστόσο, αποβλήθηκε στα 16 της λόγω απειθαρχίας και του γεγονότος ότι τρύπησε τη μύτη της. Η επαναστατική της φύση και η τάση της να μην υπακούει σε κανόνες ήταν φανερά από τότε. Στις 23 Ιουλίου του 2011, η Winehouse φεύγει από τη ζωή, αφήνοντας τις καταχρήσεις να την νικήσουν. Ήταν μόλις 27 ετών όταν έσβησε το αστέρι της, είχε όμως ήδη προλάβει να αφήσει το στίγμα της στον κόσμο της μουσικής και σε χιλιάδες ανθρώπους που θαύμαζαν τη ξεχωριστή χροιά αλλά και τον εύθραυστο χαρακτήρα της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.