CELEBRITIES

Arnold Schwarzenegger: Μιλά για τη στιγμή που αποκάλυψε στη γυναίκα του πως απέκτησε παιδί με την οικιακή βοηθό τους


JTeam

6 Ιουνίου 2023

Arnold Schwarzenegger: Μιλά για τη στιγμή που αποκάλυψε στη γυναίκα του πως απέκτησε παιδί με την οικιακή βοηθό τους
Splash News
«Έχω προκαλέσει αρκετό πόνο στην οικογένειά μου», δηλώνει μεταξύ άλλων ο διάσημος ηθοποιός

Η νέα σειρά του Schwarzenegger με τίτλο «Arnold» αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 7/06, όπου και θα μας παρουσιάσει μέσα από τη δική του οπτική τη ζωή του. Μια ζωή γεμάτη από υποκριτική, σπουδαίους ρόλους, body building, πολιτική αλλά και σκάνδαλα.

Ο αυστριακής καταγωγής ηθοποιός έγινε κυβερνήτης της Καλιφόρνια το 2003, ενώ από το 1986 ήταν παντρεμένος με τη Maria Shriver και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Ωστόσο το ζευγάρι χώρισε το 2011, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Schwarzenegger έγινε πατέρας ενός τέταρτου παιδιού, του Joseph Baena, με την οικονόμο της οικογένειας. Ο ίδιος μιλάει τώρα για εκείνη τη στιγμή που η «καρδιά του σταμάτησε» όταν αποκάλυψε στην τότε σύζυγό του ότι ο Joseph, σήμερα 25 ετών, ήταν γιος του.


Το ζευγάρι εκείνη τη περίοδο είχε προχωρήσει σε κοινές συνεδρίες συμβουλευτικής, καθώς η θητεία του Schwarzenegger ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια τον κρατούσε μακριά από την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους προκαλώντας προβλήματα και ρήγματα στο γάμο τους. «Μια μέρα, ο σύμβουλος είπε: ‘Σήμερα η Maria θέλει να είναι πολύ συγκεκριμένη για κάτι. Θέλει να μάθει εάν είσαι ο πατέρας του Joseph’. Νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε. Και τότε είπα την αλήθεια. ‘Ναι Maria. Ο Joseph είναι γιος μου’. Ήταν προφανώς συντετριμμένη με αυτό που άκουσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, ο Schwarzenegger αποκάλυψε πως μετά τη σχέση του με την Mildred Baena, εκείνη συνέχισε να εργάζεται για την οικογένεια, πιστεύοντας πως ο σύζυγός της Rogelio ήταν ο πατέρας του Joseph. «Στην αρχή πραγματικά ούτε εγώ ήξερα, αλλά όσο μεγάλωνε, τόσο πιο ξεκάθαρο μου γινόταν. Στη συνέχεια, έγινε θέμα του τύπου: ‘Πώς θα το κρατήσετε μυστικό;’», δηλώνει ο Arnold.

Ο Joseph γεννήθηκε λίγες ημέρες αφότου η Maria γέννησε το τέταρτο παιδί του Arnold, τον Christopher, ο οποίος είναι σήμερα επίσης 25 ετών. Όταν ήρθε η εξομολόγηση του ηθοποιού,14 χρόνια αργότερα, η Shriver δεν μπόρεσε να τον συγχωρέσει. Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει επίσης την 33χρονη Katherine, την 31χρονη Christina και τον 29χρονο Patrick, ανακοίνωσε το χωρισμό του τον Μάιο του 2011.

Ο Schwarzenegger παραδέχεται πως η εξωσυζυγική του σχέση ήταν η μεγαλύτερη «αποτυχία» του, αλλά προσθέτει πως έχει στενή σχέση με τον Joseph, όπως και με τα άλλα παιδιά του.

«Έχω προκαλέσει αρκετό πόνο στην οικογένειά μου, εξαιτίας των δικών μου λαθών» λέει. «Όλοι έπρεπε να υποφέρουν. Η Maria έπρεπε να υποφέρει, τα παιδιά έπρεπε να υποφέρουν, ο Joseph, η μητέρα του, όλοι. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Ο ηθοποιός λέει επίσης, ότι πάντα παρείχε φροντίδα στην Mildred, η οποία χώρισε από τον σύζυγό της λίγο μετά τη γέννηση του γιου της. Ο Joseph, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και έγινε bodybuilder και ηθοποιός, εμφανίζεται για λίγο στο ντοκιμαντέρ, με τον διάσημο ηθοποιό να λέει ότι είναι «πολύ περήφανος» για τον γιο του.

«Είδα τον Joseph να εξελίσσεται σε έναν φανταστικό άνθρωπο» λέει. «Ήταν λάθος αυτό που έκανα, αλλά δε θέλω ο Joseph να νομίζει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος σε αυτόν τον κόσμο, γιατί είναι και τον αγαπώ πολύ».

Να σημειωθεί ακόμη πως ο Schwarzenegger αντιμετωπίζει επίσης καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έγιναν από γυναίκες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια, και λέει ότι τώρα θεωρεί τη συμπεριφορά του «λανθασμένη».

Για ποιο πράγμα μετανιώνει περισσότερο ο Schwarzenegger στη ζωή του

Όπως αποκαλύπτει, αυτό για το οποίο μετανιώνει περισσότερο στη ζωή του, είναι η διάλυση του γάμου του. «Ο κόσμος θα θυμάται τις επιτυχίες μου και τις αποτυχίες μου» λέει. «Είχα αποτυχίες στην καριέρα μου, αλλά αυτή ήταν μια εντελώς νέα διάσταση αποτυχίας. Είμαι πολύ χαρούμενος μέσα σε αυτή τη θλιβερή ιστορία που η Maria κι εγώ καταφέραμε να μεγαλώσουμε καλά τα παιδιά. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να έχεις έναν καλό σύντροφο στο πλευρό σου και, σε κάθε βήμα της διαδρομής, η Maria ήταν ακριβώς αυτό. Έχουμε μια πραγματικά υπέροχη σχέση. Κάθε φορά που συναντιόμαστε όλοι μαζί, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Αλλά δεν είναι αυτό που ήταν, όπου ήμασταν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη ως οικογένεια».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.