CELEBRITIES

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Γλίστρησε πάνω στην σκηνή και η Βικτόρια αρπάζει την ευκαιρία για τρολάρισμα


Τόνια Τζάφερη

18 Ιουλίου 2023

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Γλίστρησε πάνω στην σκηνή και η Βικτόρια αρπάζει την ευκαιρία για τρολάρισμα
@davidbeckham / instagram
Όσα συνέβησαν στην παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Inter Miami Fc με πρωταγωνιστές τον Ντέβιντ και την Βικτόρια Μπέκαμ

Στην παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την νέα του ομάδα, την Inter Miami Fc, βρέθηκε η οικογένεια Μπέκαμ και κατάφερε να κλέψεις τις εντυπώσεις. Πόσο μάλλον ο Ντέβιντ, ο οποίος πέρα από την εντυπωσιακή του παρουσία, βρέθηκε στο επίκεντρο έχοντας γλιτώσει από ένα επικό πέσιμο.


Στο Μαϊάμι όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του διάσημου ποδοσφαιριστή, μια καταιγίδα είχε βρέξει όλο το στάδιο, με αποτέλεσμα το πάτωμα να είναι ιδιαίτερα ολισθηρό. Μόλις ο Ντέβιντ Μπέκαμ ανέβηκε στη σκηνή, δεν μπορούσε καν να ελέγξει τα βήματα του, ενώ από καθαρή τύχη δεν βρέθηκε στο πάτωμα.


Φυσικά ο φακός κατέγραψε το στιγμιότυπο και η Βικτόρια δεν έχασε την ευκαιρία να το αναδημοσιεύει, να το τρολάρει και να το κάνει viral. Kαι ενώ ο Ντέβιντ κατάφερε με μεγάλη προσπάθεια να αποφύγει μια πτώση, τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει το τρολ από την Βικτόρια, η οποία δημοσίευσε το βίντεο και σχολίασε:

«Δεν έχει και φυσικό ταλέντο στις πασαρέλες», δήλωσε η ίδια. Ο Ντέιβιντ με τη σειρά του, και με καλή διάθεση, αποφάσισε να συμμετέχει και αυτός στο τρολ, και να αυτοσαρκαστεί. Δημοσιεύοντας και εκείνος το σχετικό βίντεο, έγραψε:

«Mα δηλαδή».

Jenny.Gr


Τα κέφια των Μπέκαμ όμως δεν έμειναν μόνο εκεί, αφού στη συνέχεια η Βικτόρια αποφάσισε να τρολάρει και τον εαυτό της, με αφορμή την απίστευτη υγρασία που έχει στο Μαϊάμι, και στο πόσο είχαν φριζάρει τα μαλλιά της. «Αυτή η υγρασία είναι καλή για την επιδερμίδα αλλά όχι τόσο καλή για τα μαλλιά», πόσταρε η ίδια μαζί με την παρακάτω φωτογραφία.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.