CELEBRITIES

Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς στο Ηρώδειο: «Θα βοηθήσουμε τους φίλους μας στην Ελλάδα»


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2023

Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς στο Ηρώδειο: «Θα βοηθήσουμε τους φίλους μας στην Ελλάδα»
Splash News
Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χάνκς σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Ηρώδειο

Εδώ και αρκετούς μήνες βρίσκονται στην Ελλάδα, η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χάνκς. Μετά τις διακοπές τους στην Αντίπαρο όπου διατηρούν εξοχικό και φιλοξένησαν και τον Μπάρακ Ομπάμα, συνέχισαν τις διακοπές τους σε νησιά όπως η Πάρος, Σίφνος, η Σκόπελος, αλλά και η Κάρπαθος. Και παρά το γεγονός πως πλέον έχει μπει Σεπτέμβρης και οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει, το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ δεν δείχνει καθόλου έτοιμο να αποχωριστεί την χώρα, και να επιστρέψει στην Καλιφόρνια.

Αυτή τη φορά έδωσαν το παρών, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Ηρώδειο. Συγκεκριμένα, η Ρίτα Γουίλσον και ο Τομ Χάνκς βρέθηκαν σε συναυλία του Χρήστου Μάστορα και του συγκροτήματος «Μέλισσες», η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον οργανισμό «Μαζί για το παιδί».

Το διάσημο ζευγάρι θέλησε να δείξει την υποστήριξη του στον τραγουδιστή του ελληνικού συγκροτήματος, και έτσι φωτογραφήθηκε μαζί του. Στο παρελθόν η Ρίτα Γουίλσον έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μάστορα, μουσικά, ενώ και φέτος ένωσαν τις φωνές τους για το soundtruck της ταινίας «My Big Fat Greek Wedding 3».

Στα πλαίσια της εμφάνισης τους, ρωτήθηκαν για την Ελλάδα και τόνισαν πως αναζητούν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν στις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας.

«Σκοπεύουμε να βρούμε τρόπο και να βοηθήσουμε όλους τους φίλους μας στην Ελλάδα με την πρώτη ευκαιρία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χάνκς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.