CELEBRITIES

Τζένιφερ Άνιστον: Εντελώς γυμνή με τον Τζον Χαμ, σε ερωτική σκηνή του «The Morning Show»


JTeam

12 Οκτωβρίου 2023

Τζένιφερ Άνιστον: Εντελώς γυμνή με τον Τζον Χαμ, σε ερωτική σκηνή του «The Morning Show»
Jennifer Aniston / Instagram
Τζένιφερ Άνιστον και Τζον Χαμ χαρίζουν μια από τις καλύτερες ερωτικές στιγμές του «Morning Show».

Αυτή μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που αντικρίζουμε εντελώς γυμνή την Τζένιφερ Άνιστον. Στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του «Morning Show», η διάσημη ηθοποιός είχε εμφανιστεί και πάλι γυμνή, ενώ πάλευε με τον κορονοϊό, αλλά και με προβλήματα στη δουλειά της. Το αποτέλεσμα ήταν να καταρρεύσει γυμνή στο ντουζ προκειμένου να συνέλθει.

Το στιγμιότυπο αυτό, φάνηκε να πήγε πολύ καλά, με την Τζεν να μας χαρίζει μια ακόμη τρυφερή και αποκαλυπτική πτυχή του ρόλου της. Αυτή τη φορά, η Άνιστον αφήνει στην άκρη τα ρούχα της, προκειμένου να βρεθεί με τον δισεκατομμυριούχο, Πολ Μαρκς, τον οποίο ενσαρκώνει ο Τζον Χαμ.

Η Άλεξ, την οποία παριστάνει η Άνιστον, φτάνει στην έπαυλη του Πολ στα Χάμπτονς, προκειμένου να του πάρει συνέντευξη. Εν τέλει η έλξη ανάμεσα τους είναι ασυγκράτητη, καταλήγοντας οι δυο τους σε μια έντονη ερωτική στιγμή.

Η Τζένιφερ Άνιστον μιλώντας για τον ρόλο της στο «Morning Show»

Όσο για τον ρόλο της ως Άλεξ, η Άνιστον δήλωσε χαρακτηριστικά στο Entertainment Weekly:

«Αυτός ο ρόλος δεν θα μπορούσε να μου είχε έρθει νωρίτερα από τώρα. Είναι μια από τις πιο δύσκολες δουλειές που είχα ποτέ. Ήξερα ότι μπορούσα να ανταποκριθώ, αλλά μετά έφερα στην επιφάνεια όλα αυτά τα συναισθήματα για να δημιουργήσω αυτόν τον κόσμο για αυτήν τη γυναίκα. Όλα τα στηρίγματά της γκρεμίζονται. Βγαίνω από κάποιες σκηνές νιώθοντας σαν να έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου».

Η Τζένιφερ Άνιστον μιλώντας για την φροντίδα του σώματος της

Η ηθοποιός βάζει σε προτεραιότητα το σώμα της και την καλή του υγεία, και συχνά αναφέρεται στις ρουτίνες που την βοηθούν να παραμένει υγιής: «Πίνω πολύ νερό, κινούμαι καθημερινά, προσπαθώ να τρώω ολόκληρα, φρέσκα τρόφιμα και να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ», έχει δηλώσει η Τζένιφερ Άνιστον.

Δεν έχει κρύψει την αγάπη της για την πυγμαχία, ενώ έχει αναφέρει ακόμα ότι δίνει προτεραιότητα στην ξεκούραση και ότι μπορεί να στριμώξει μια ωριαία προπόνηση σε μόλις 20 λεπτά. «Μπορώ να γυμνάζομαι για 20 λεπτά, αλλά να κάνω τόσο καλή προπόνηση που να είναι σαν να προπονούμαι μια ολόκληρη ώρα», είχε δηλώσει στο Women's Health τον περασμένο Ιούνιο.

«Έχω σταματήσει να κάνω 45 λεπτά έως μία ώρα συνεχόμενη αερόβια άσκηση επειδή τα γόνατά μου δεν αντέχουν άλλο και επειδή απλώς δεν είναι αποτελεσματικό. Όχι μόνο πιέζετε το σώμα σας, αλλά το εξαντλείτε. Ποιος θέλει να το κάνει αυτό;», είχε δηλώσει ακόμα σε συνέντευξη στη βρετανική Vogue.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.