CELEBRITIES

Σούζαν Σάραντον: Το πρακτορείο της την απέλυσε, επειδή υπερασπίστηκε την Παλαιστίνη


JTeam

22 Νοεμβρίου 2023

Σούζαν Σάραντον: Το πρακτορείο της την απέλυσε, επειδή υπερασπίστηκε την Παλαιστίνη
Getty Images
Έναν μήνα πριν, το ίδιο πρακτορείο απέλυσε στέλεχος για ένα IG story υπέρ της Παλαιστίνης

Το πρακτορείο UTA διέκοψε τη συνεργασία του με τη Σούζαν Σάραντον, έπειτα από τις τοποθετήσεις της για τον πόλεμο στη Γάζα. Η ηθοποιός παρευρέθηκε σε διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης και, μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να είναι Εβραίοι αυτήν τη στιγμή, και παίρνουν μία γεύση του πώς είναι να είσαι Μουσουλμάνος σ’ αυτήν τη χώρα».

Επίσης, στο X (πρώην Twitter), έκανε repost τις δηλώσεις του Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, ο οποίος υπερασπίστηκε την Παλαιστίνη σε συναυλία του.

Η Σούζαν Σάραντον είναι μία ακόμη καλλιτέχνιδα, με την οποία το UTA έπαψε τη συνεργασία του επειδή πήρε δημόσια θέση υπέρ της Παλαιστίνης. Τον περασμένο μήνα, η επικεφαλής του τμήματος κινηματογράφου του πρακτορείου, Μάχα Ντακίλ, απολύθηκε επειδή έκανε repost ένα IG story που έγραφε: «Αυτήν τη στιγμή, μαθαίνουμε ποιοι στηρίζουν τη γενοκτονία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.