CELEBRITIES

Το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι γέμισε από celebrities - Η άγνωστη φιλία Peggy Gou και Ναόμι Κάμπελ, και άλλα


Τόνια Τζάφερη

28 Νοεμβρίου 2023

Το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι γέμισε από celebrities - Η άγνωστη φιλία Peggy Gou και Ναόμι Κάμπελ, και άλλα
IG @jasonstatham
Αυτό το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι τα είχε όλα

Ένα από τα πιο συναρπαστικά Σαββατοκύριακα έφτασε στο τέλος του για το Χόλιγουντ και για τον κόσμο του αθλητισμού, και ομολογουμένως ζηλέψαμε πολύ που δεν βρεθήκαμε και εμείς κάπου εκεί, σε μια ταπεινή θέση της πίστας Γιας Μαρίνα, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πέρα από τους πιλότους της F1, οι οποίοι αποτελούν από μόνοι τους ένα ολόκληρο θέαμα (βλέπε για παράδειγμα Σαρλ Λεκλέρ), το μισό Χόλιγουντ έδωσε το παρών στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι και τα στιγμιότυπα που μας κέρδισαν την προσοχή ήταν πολλά.

Jenny.Gr
Splash News
Jenny.Gr
Splash News

Από την άγνωστη φιλία της Peggy Gou με την Ναόμι Κάμπελ, -μιας και είπαμε για Ναόμι Κάμπελ, δεν αποκλείεται και ένα ειδύλλιο με τον Λούις Χάμιλτον, αφού η συμπάθεια ανάμεσα τους, ήταν έντονη.

Jenny.Gr
IG @f1

Τζέισον Στέιθαμ και Ρόζι Χάντινγκτον μας υπενθύμισαν (για μια ακόμη φορά) τι σημαίνει iconic ζευγάρι, ενώ απαρατήρητοι δεν πέρασαν ούτε ο Ορλάντο Μπλούμ (αγνώριστός), ούτε τα αδέρφια Χέμσγουορθ φυσικά, αλλά ούτε και η εντυπωσιακή Πριγιάνκα Τσόπρα.

Jenny.Gr
IG @peggygou_
Jenny.Gr
IG @peggygou_

Όσο συνεχίζουμε τα στιγμιότυπα, να αναφέρουμε για την ιστορία, πως η πρώτη θέση ανήκει στον Ολλανδό Μαξ Φερστάπεν, κάτι το οποίο δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση, μιας και έχει σαρώσει ολόκληρη τη σεζόν (19 νίκες σε σύνολο 22 αγώνων). Στη δεύτερη θέση, φιγουράρει ο πάντα στιλάτος Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari, με τρίτο τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes.

Jenny.Gr
IG @jasonstatham


Από το σόου και το πάρτι της διοργάνωσης, έχουμε τον αδιάφορο Κρις Μπράουν, όπως επίσης και τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος πόζαρε με τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa. Tέλος, εκτός λίστας δεν θα μπορούσε να μείνει η εκρηκτική Ιρίνα Σάικ, η οποία επίσης παρακολούθησε τον αγώνα, όπως και δημοφιλής Βρετανός μποξέρ, Τommy Fury.

Hemsworth Bros

Nobu Matsuhisa

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.