CELEBRITIES

Αντρε Μπράουερ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του πρωταγωνιστή του «Brooklyn Nine-Nine»


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2023

Αντρε Μπράουερ: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του πρωταγωνιστή του «Brooklyn Nine-Nine»
Splash News
Ο διάσημος ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα 11/12, σε ηλικία 61 ετών

Σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας η αιτία θανάτου του Αντρε Μπράουερ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 61 ετών. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός πέθανε λίγους μήνες μετά τη διάγνωση του με καρκίνο του πνεύμονα. Την είδηση αποκάλυψε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Μπράουερ στο ΕΤ Online. Τις τελευταίες ημέρες πλήθος φίλων, συναδέλφων και συγγενών δημοσιεύουν στιγμές του ηθοποιού αποχαιρετώντας τον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες τόσο γρήγορα. Είναι τιμή μου που σε γνώρισα, γέλασα μαζί σου, δούλεψα μαζί σου και μοιράστηκα 8 ένδοξα χρόνια παρακολουθώντας το αναντικατάστατο ταλέντο σου. Αυτό πονάει. Μας άφησες πολύ νωρίς. Μου έμαθες τόσα πολλά», έγραψε ο Τέρι Κρους, ο οποίος πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Αντρε Μπράουερ στο «Brooklyn Nine-Nine».

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για το ότι σε γνώρισα. Σε ευχαριστώ για τη σοφία σου, τις συμβουλές σου, την καλοσύνη σου και τη φιλία σου. Βαθιά συλλυπητήρια στη σύζυγο και την οικογένειά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μου έδειξες πώς μοιάζει μια καλή ζωή. Αναπαύσου εν ειρήνη, Αντρέ. Σε αγαπώ, φίλε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.