CELEBRITIES

H πρώτη εμφάνιση της Ντέμπορα λι Φαρνές στο red carpet μετά τον χωρισμό από τον Χιου Τζάκμαν


Μάγκυ Πετροπούλου

27 Ιανουαρίου 2024

H πρώτη εμφάνιση της Ντέμπορα λι Φαρνές στο red carpet μετά τον χωρισμό από τον Χιου Τζάκμαν
Instagram
«Όλοι μας φοβόμαστε την αλλαγή λίγο, αλλά νομίζω ότι είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο μας» δήλωσε μεταξύ άλλων

Λίγο καιρό πριν ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα λι Φαρνές ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο, μετά από 27 χρόνια γάμου. Οι δυο τους έκαναν την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύτηκε στο People:

«Είχαμε την τύχη να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, γεμάτο αγάπη γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε, για να επιδιώξουμε την ατομική μας εξέλιξη».

Τώρα, η Ντέμπορα λι Φαρνές, στην πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, παραδέχτηκε ότι ήταν τρομακτικό να προσαρμοστεί στην αλλαγή στη ζωή της, «Είναι κάπως τρομακτικό», δήλωσε στην Daily Telegraph στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, «Force of Nature: The Dry 2».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ξέρετε κάτι, η αλλαγή, η μετάβαση, η εξέλιξη είναι λίγο τρομακτική και όλοι μας τη φοβόμαστε λίγο, αλλά νομίζω ότι είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο μας».

Στην πορεία υποστήριξε ότι η δουλειά που έριξε για το νέο της εγχείρημα στην οθόνη την έχει κρατήσει απασχολημένη: «Υπήρχαν τόσοι πολλοί ελκυστικοί παράγοντες για μένα, ένα σπουδαίο σενάριο από την Τζέιν Χάρπερ και η σκηνοθεσία από τον Ρόμπερτ Κόνολι. Λατρεύω τον Έρικ και το να επιστρέφω στην Αυστραλία για να κάνω γυρίσματα στην άγρια φύση».

Οι δυο τους, παρά τον χωρισμό, εξακολουθούν να έχουν στενές σχέσεις και μάλιστα γιόρτασαν μαζί τα 55α γενέθλια του ηθοποιού, όπως αποκάλυψε το Page Six τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.