CELEBRITIES

Χιου Τζάκμαν - Ντέμπορα λι Φαρνές: Παίρνουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου


JTeam

16 Σεπτεμβρίου 2023

Χιου Τζάκμαν - Ντέμπορα λι Φαρνές: Παίρνουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου
Αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους - Τι ανακοίνωσαν

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα λι Φαρνές ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο, μετά από 27 χρόνια γάμου. Οι δυο τους έκαναν την παρακάτω ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύτηκε στο People:

«Είχαμε την τύχη να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, γεμάτο αγάπη γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε, για να επιδιώξουμε την ατομική μας εξέλιξη».

Όπως αναφέρεται επίσης στη δήλωσή τους: «Η οικογένεια μας ήταν και πάντα θα είναι η πρώτη προτεραιότητά μας. Προχωράμε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη», σημειώνουν ακόμη και ζητούν να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους, σε μια περίοδο που η οικογένειά τους θα προσπαθήσει να βρει τον δρόμο της σε αυτή «την αλλαγή για τη ζωή όλων μας».

Όπως διευκρίνισαν μάλιστα, δεν πρόκειται να κάνουν άλλη δήλωση για την απόφασή τους.

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα λι Φαρνές παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου του 1996. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 23χρονο Όσκαρ και την 18χρονη Άβα.

Γνωρίστηκαν το 1995, στα γυρίσματα της αυστραλιανής σειράς Corelli στην οποία έπαιζαν ενώ μέσα σε λιγότερο απ΄π έναν χρόνο αποφάσισαν να παντρευτούν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.