CELEBRITIES

Χιου Τζάκμαν: Το γεύμα της cheat day του, δεν είναι αυτό που περίμενες


Τόνια Τζάφερη

10 Ιουλίου 2023

Χιου Τζάκμαν: Το γεύμα της cheat day του, δεν είναι αυτό που περίμενες
@hughjackman
Εσύ θα έτρωγες μανιτάρια σε βάφλα; Από τον Χιου Τζάκμαν πάντως, είναι ναι.

Η cheat day για τον Χιου Τζάκμαν έχει αποκτήσει άλλο νόημα, αφού εδώ και πολλά χρόνια έχει υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Ο διάσημος ηθοποιός, θέλοντας να τονίσει πόσο σημασία έχει ισορροπία στη ζωή του, αλλά και πως μπορεί 6/7 να τρώει υγιεινά -όμως έχει εκείνη την μια ημέρα, όπου θα απολαύσει ό,τι πραγματικά επιθυμεί.

Και για τον Χιου Τζάκμαν, αυτό που επιθυμούσε είναι βάφλα με μανιτάρια, κρέμα τυριού και beef ragu, όπως επίσης ένα milkshake με σαντιγί και γεύση βατόμουρων. Στο γεύμα του πρόσθεσε και ένα ακόμη γλυκό γεύμα, το οποίο περιείχε επίσης βάφλα με μπανάνα, σοκολάτα και καραμέλα.


Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός, επισκέφθηκε στις αρχές του μήνα το «The Waffle House» στην περιοχή του Norwich της Αγγλίας. Αφού γνώρισε τον σεφ και έκανε την επίσκεψη του στην κουζίνα του μαγαζιού, αποφάσισε να κάνει και ένα post, προκειμένου να τιμήσει τόσο το brand, όσο και τη σημασία της cheat day.

Μόλις οι fan όμως, είδαν τα μανιτάρια στο πιάτο του, τότε ξεκίνησε μια ακόμη μεγάλη συζήτηση στα σχόλια. «Δεν είναι cheat day, αν περιέχει μανιτάρια Tζάκμαν», έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλος, τόνισε πως «το κρέας, με τα μανιτάρια και σε συνδυασμό με τη βάφλα, κάνουν την γαστρονομική εμπειρία να πηγαίνει σε άλλο level».

Tελικά, αυτό που κατάφερε ο ηθοποιός, είναι να εκπλήξει τους θαυμαστές του για τις επιλογές του, αλλά και να μας θυμίσει πόσο έντονη είναι η σχέση αγάπης - μίσους με τα μανιτάρια. Αυτήν την εβδομάδα το cheat meal του ηθοποιού, ήταν λίγο - πολύ αδιάφορο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.