CELEBRITIES

Hugh Jackman: Βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας του για δερματικό καρκίνο - Το post του ηθοποιού


JTeam

7 Απριλίου 2023

Hugh Jackman: Βγήκαν τα αποτελέσματα της βιοψίας του για δερματικό καρκίνο - Το post του ηθοποιού
Ο διάσημος ηθοποιός, είχε παρακινήσει πρόσφατα τους θαυμαστές του να κάνουν τους προληπτικούς ελέγχους

Πριν από λίγες ημέρες ο Hugh Jackman μίλησε ανοιχτά για τις δυο βιοψίες στις οποίες υπεβλήθη, καθώς ο γιατρός του είχε παρατηρήσει «κάποιες μικρές αλλοιώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι ή όχι, «βασικοκυτταρικά καρκινώματα». Στο σχετικό βίντεο, θέλησε να παρακινήσει όλους τους θαυμαστές του, να φορούν αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και να κάνουν όλους τους απαραίτητους προληπτικούς ελέγχους, που αφορούν την υγεία τους.

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της βιοψίας

Τα νέα είναι ευχάριστα και σύμφωνα με νέα ανάρτηση του ηθοποιού, τα αποτελέσματα του είναι αρνητικά, και άρα δεν διατρέχει κίνδυνο. «Βγήκαν τα αποτελέσματα από τις βιοψίες. ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Την αισθάνθηκα. Και (ευχαριστώ) και τα ΜΜΕ που βοήθησαν για να κυκλοφορήσει αυτό το σημαντικό μήνυμα. Σας παρακαλώ να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (ανεξαρτήτου εποχής)» έγραψε χαρακτηριστικά ο Jackman.

Στο παρελθόν ο ηθοποιός (2013) είχε διαγνωσθεί με όγκο, ύστερα από εξέταση για καρκίνο του δέρματος, και έκτοτε έχει προχωρήσει σε 6 επεμβάσεις συνολικά.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.